[Switch/\3DS討論區]|DonkeyKong|海賊無雙|E3 Plan|失落的龍絆|(86)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
我唔理 垃圾機 冇game玩
『Mario Tennis Ace』介紹影片
https://youtu.be/7HyTvMqza9I
線上又係高手既世界
感覺到左上位係鬥block得多同準
應該都係易學難精
高手離哂地
wii tennis. gif
老任d game係咁
Mario kart有版睇
根本老任啲競技/對戰驚全部都係咁
Arms, Splatoon, Mario Kart, Pokemon, Smash Bros
無一隻唔係高手離晒地
突然諗起當年3DS新光神話網戰mode比高手虐
6月17日より順次開催!日本国内でもNintendo Switch『大乱闘スマッシュブラザーズ(仮称)』が体験できる!
https://topics.nintendo.co.jp/c/article/06a7f0f8-575b-11e8-b311-063b7ac45a6d.html
睇個款應該同上年Splatoon2差唔多月份出
其實有咩競技驚唔係高手離晒地, 唔係淨係老任啲驚係咁嘅
咁啱6月17去左日本
Splatoon 油地mode
或者咁講,個風格係易學難精
絕對認同
明顯9月同會員系統一齊出
Splatoon到依家都唔識用motion control
的確似9月出,我又唔信會老任會將Pokemon,大亂鬥,火紋撞埋一齊出,呢3隻最似會係大亂鬥出先。
9月 大亂鬥
10月火紋
11月pokemon
12月未知

仲有隻耀西
玩左咁多年平面玩法,希望今次大亂鬥會大改,最好變power stone 果隻玩法就正
我估

9 Smash
10 三廠 (Doom/LA NOIRE..個slot)
11 PKM
12 火紋 (Xenoblade2個slot)

Yoshi delay 去下年年初(卡比個slot)

再加啲新發佈一廠game

會唔會pkm放係12月打聖誕商戰
十一月係thanksgiving 點會等到十二月
任豚又打j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞