[Switch/\3DS討論區]|DonkeyKong|海賊無雙|E3 Plan|失落的龍絆|(86)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
zelda 無雙要打晒冒險地圖要幾多個鐘?
蒼翼表現唔錯喎
上網打左幾場冇贏過
格驚苦手
我打黎貪過癮
買左issac,好玩到癲
PokémonHub HK

Limited time! Discount on selected goods including sleeping eevees!
低唔低過七算先
『スプラトゥーン』6月9日に世界に衝撃が走るニュースが公開

EXACT7LY !! 爸打..我間唔中就玩下, 你爆晒咁多結局未?
係咩?我見戰鬥嗰陣啲角色公仔好似起格咁⋯
作品特色黎
ps4都有少少
電擊文庫果隻都係咁
有得local play 但係你要有兩副左右joy con或者pro制
唔知問唔問得 想問下黃金26xx 連game 會唔會有伏 定係去番大鋪買?
黃金=伏
好 咁去豐澤買算 thanks
本身pc玩開
遲下switch會有埋booster 4,5
新角色
所以想買
爆左4個結局, 都仲未好清楚道具D用法.....D藥丸成日食錯減能力
Wiki好完整
想睇youtube可以搵northernlion
最近一早開機就話右joy con唔夠電,
但我心諗明明handheld緊,應該會charge㗎喎,而且尋晚都有charge
結果我再插過個joy con, 佢就話滿電 咁係咩問題
買咗battle chasers實體版,幾好玩!不過loading time有啲耐⋯
Joycon要部機叉電先叉到joycon
https://www.youtube.com/watch?v=fDJlttH4m2c

專家Artsy Omni 分析: FAKE
?: Pokémon Switch 消息本週公開

集氣!
上次仲未輸夠?
個個禮拜都話公佈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞