[Switch/\3DS討論區]|DonkeyKong|海賊無雙|E3 Plan|失落的龍絆|(86)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
life is strange before the storm
又係殘體字

玩返英文
有the world ends with you喎
大家覺火影4有冇機會以DLC形式出現係SWITCH到
諗緊入隻合集STRONG HOLD
利申FANS
好想玩呢隻
應該唔會啦
佢出得1-3,應該係因為switch推唔到4?
如果唔係應該出咗4先
唔會推唔到4
4根本垃圾黎,唔玩都唔太可惜
Switch得一至三係因為 依隻三合一其他平台(PS4) 出過
依家只不過係將三部曲依個作品port去Switch
咁1-4都有出過四合一啦
不過4可能係獨佔合約未完?
薄櫻鬼真改風華傳登陸switch,9月6日發售

idea factory終於有冷飯登陸switch

鬼掩眼出錯post
四合一好似係台版將1-3同4 pack埋賣所以叫四合一
原來今日一連公佈4隻乙女向冷飯出登陸SWITCH

長假後第一個星期開始公佈秋季GAME。
果然後知後覺要接近年尾先開始登陸switch
我想佢出3DS個類橫向動作GAME
用手提MODE玩應該唔錯
好想玩2d橫向兵蜂
不過間野已經無咗
終極ff
switch大蛇3有zelda/火紋
如果switch版同PS4版都有各自既IP人物,咁真係會有人買晒兩個版本
ps4有撚第一方作品無雙咩
一係R拳四郎同路飛返黎囉
6月會去大阪
有冇啲咩係喺日本買到香港買唔到
我淨係知有好多Pokemon公仔
求咁多位巴打話我知,尤其啱小朋友嘅
2唔算難
1仲難
我上年同你同一樣諗法去日本
結果發覺好多野香港都有(野食)
諗住睇下日本U記會唔會平D,但最尾都差唔多
所以我成日覺得你唔係要D咩名勝特色野既話基本上唔使特登買
其實自從759出現後,香港係多左好多日本野進口。

我十年前去東京真係會掃杯麵同卡樂B,近年再去已發覺好多都係香港有得賣了。反而佢d Lawson甜品值得試。
唔係嗰啲
我講緊關於pkmon, switch, 3ds 嘅野
都多謝你,我對嗰邊有冇唔同款嘅衫都有啲好奇,照咁睇應該冇乜
其實大部分有錢香港都買到,係貴幾多咁解
係有d冷門周邊香港難搵d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞