[Switch/\3DS討論區]|DonkeyKong|海賊無雙|E3 Plan|失落的龍絆|(86)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
隻donkey kong, 同女朋友合作玩雙打幾好玩, 當然前提係女朋友要識打下機既
ching去左邊買 幾錢 同埋係咪淨係中文化左
4個負評,成班任豚🍇🍇
依家唔止囉
🍆🍆🍆🍆
Eurogamer editor:

(關都地圖t shirt)

https://twitter.com/tomphillipsEG/status/995966733910511616

好靚
左手同右手玩咁勁
你單手玩開?
我係雙手玩,未試過左手同右手雙打
傳: Retro Studio整緊Star Fox賽車驚

As improbable as all that may sound, Eurogamer sources have heard similar.

https://www.eurogamer.net/articles/2018-05-14-leaks-suggest-nintendos-retro-studios-making-star-fox-racing-spin-off
正傳睇怕真係唔會再出......之後賣得咁差
之前emily都爆過retro整緊係類似mario rabbids 既作品
可能你中意個角色但唔中意遊戲類型
可能中意遊戲類型但唔係個ip既fans
唔知道internet reaction
出post果時重係正價
利申,訂左
Donkey kong想買eshop版但又成450幾
出撚夠8BIT game未
屌佢老母
出8bit gmae會影響到出唔出大game咩?
你唔岩玩有人岩玩
利申唔玩8bit game
唔係唔支持 但係出黎出去都係8BIT
se果隻rpg 又係8 bit 痴撚線
利申:有買NS 8bit indie game我都有買黎玩
大作除左octopath traveler係8-bit仲有咩
借問5月之後game list仲有咩8bit game
其他果d8bit細game indie game,唔岩玩咪唔好玩囉
佢地既制作力淨係整到呢d你想點?
octopath係撚8bit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞