我和表妹的禁忌之戀(重甜)

1001 回覆
655 Like 117 Dislike
用左半個鐘由頭追到live
啊明哥聽落去真係好似嫖妓個d稱呼
加速
單身狗睇路啦,放閃篇

第二部-第十二章:親暱叫稱

我射完後,望住校裙上有我d白色液體係到,真係覺得好滿足,真爽呀。表妹見我射左落佢條裙,然後講:「哎呀...表哥好衰架...整污糟左條裙啦...」。

係wo,都唔知表妹有無第二條裙添,我先拎左幾張紙巾抹一抹條裙,然後講:「係表哥我衰...忍唔住所以先...你仲有無第二條?」

表妹:「有就有既...但呢條點算好?唔可以就咁放落個污糟衫籃到,會比阿媽發現架...」

我偷偷打開門,出左去望左一望,見到阿姨係廚房準備緊夜晚d餸。我入返表妹房:「你宜家換佢落黎,我拎去廁所幫你洗一洗、沖一沖先再放落去個籃到。之後表妹換左套屋企衫,我再拎入去廁所到幫表妹洗一洗條裙。無驚無險,成功洗完條校裙果攤漬後,我跟手放入污糟衫個籃到,然後入返表妹房。

表妹:「下次唔準射落條裙到!」

我緊係即時認衰仔啦:「知啦,表哥錯...」

表妹:「哼!算你啦!」

阿明:「咁我地宜家係咪要認真溫陣書呢?」

表妹:「溫書呀...表哥放過我啦...」

阿明:「唔係我唔放過你,係你阿媽,我阿姨唔放過你」

表妹死死氣咁講:「喔...」

就咁樣,表妹好唔情願咁聽我講書講到就食飯。

阿姨敲左兩下門:「阿明婷婷唔好溫啦,出黎食飯啦」。

我應返阿姨:「好,執埋d書就出黎食」

出到廳,見到姨丈都已經放左工返黎,姨丈一見到我:「阿明,辛苦你又黎幫婷婷補習」

阿明:「小事啦」

姨丈再望一望表妹,然後講:「有無比心機跟表哥溫書呀?」

表妹笑住望左一望我:「緊係有,仲好落力添,表哥,你話係唔係~」

我果刻都幾尷尬:「係...係呀,表妹佢比心機溫架」。

阿姨:「唔好講啦,快d坐低食飯先啦」

食完飯後我就準備走人,表妹嗲晒聲咁講:「不如留低再陪多我一陣好唔好,想見多你一陣」

其實我好想留低陪表妹架,你都知岩岩拍拖無耐既情侶就好像糖痴豆咁,分秒都分唔開。但阿姨姨丈都係屋企,總有一股無形既壓力感係到...所以我講:「我都係早d返去,我返到屋企打比你傾計,再氹你訓覺,咁好無?」

表妹繼續嗲住講:「你講架,返到屋企要第一時間打比我」

阿明:「知啦知啦,傻妹~」

表妹:「哼!又話我傻!」

阿明:「唔講啦」

我之後就同姨丈阿姨講:「我係差唔多要走啦,阿姨d手勢真係無得頂,我下次再黎食過」

阿姨好開心咁笑住講:「衰仔呀,咁識講野,你返到去順便提下你阿媽,我地兩家人星期六朝早約左飲茶架」

阿明:「好,我同阿媽講返先」

就咁樣,度過左一場驚險刺激既大戰。

返到屋企後,第一時間沖入房。

阿明:「傻妹,我到屋企啦」

表妹好嬲咁講:「唔準再話我傻呀!我真嬲架!」,雖然知道表妹係嬲,但唔知點解表妹嬲果時真係好好笑同好可愛」

阿明:「你唔想我叫你傻妹,咁你想我點叫你~?」

表妹好得戚:「呢個我一早諗好啦,以後我叫你老公,你要叫我做老婆~」

兩行眼淚心裡流...我講:「呢個會唔會太...」

表妹:「咩呀,我就要呢個,老公~」

阿明:「喔...」

表妹:「快d叫我啦」

此刻既我,只有無奈接受咁講:「老..婆..」

表妹:「聽唔清楚呀!大聲d!」

阿明:「老婆」

表妹:「係~老公」
點解成日都"唔講喇","唔好講喇"
btw,婉婷幾可愛 又淫
摩牙閃光彈pls
第二部-第十三章:上門式’morning call’

表妹:「老公你兩次無帶套...其實我地咁樣...會唔會好易有bb?」

雖然兩次都係體外射精,但其實我都有d淆,萬一出咩意外咪pk?唔得,睇黎要買d condoms 防下身先。

阿明:「應該唔會既...我無射係入面...」

表妹:「係咪架...」

阿明:「緊係啦,你唔係唔信你老公呀...」

表妹:「信~老公話點就點啦,嘻嘻」

阿明:「抵錫~」

表妹:「我地今個星期係咪飲茶既?」

阿明:「係呀,我地兩家一齊飲嘛」

表妹:「咁飲完茶,不如我地去拍拖囉?」

阿明:「都好呀,你有無想去既地方呀?」

表妹:「不如我地去睇戲呀,好耐無同老公你去睇戲啦」

對上果次睇戲,我記得係...上次新年返鄉下既時候,上次係戲院仲...唔...諗返起都夠晒刺激」

我好賤咁講:「睇戲...唔通你想..嘿嘿嘿..」

表妹:「好衰架你...成日諗呢d...香港d戲院好多人架...」

阿明:「講下笑炸,所以真係應該要叫你做傻妹」

表妹:「唔得呀!都話要叫老婆!」

阿明:「係既,老婆,咁得未呀?」

表妹:「哼!咁就差唔多,算你識做啦,知道本小姐既利害!」

阿明:「咁我既老婆大人肯訓未呀?宜家12點啦,你再唔訓,聽日小心唔知醒」

表妹:「喔...咦...唔緊要呀!聽朝老公叫我起身咪得」

我聽日全部都係下就堂,原本仲諗住打陣機先再睡,橫掂聽朝係可以訓晏都得...但...但又唔可以唔服從我表妹意思,唔係有排搞...於是我死死氣咁講:「收到,聽朝準時會morning call」。

表妹:「哼!咩morning call,我要你黎我屋企叫我起身,然後同我一齊去食早餐,再送我返學」

阿明:「你認真架...」

表妹:「老公唔係最錫我既咩...何況你聽朝都無堂要上...你唔係唔再錫我啦...」

阿明:「當然唔係啦...絕對無問題呀! 咁...你訓得未...」

表妹:「講你愛我,我就訓」

阿明:「你愛我」

表妹:「唔得咁架!講你•愛•我呀」

我又再次投降啦:「我...愛...你」

表妹:「嘻嘻,咁我訓啦」

阿明:「早抖老婆」

表妹:「早抖老公~」

雖然覺得表妹係幾麻煩,但同時又覺得咁樣好幸福,比人叫老公同煩住既感覺真係幾爽下!

第二日朝早,我5點半就爬起身,沖個靚涼等自己醒神下,然後6點就出門去表妹屋企。其實我都係第一次咁早黎搵表妹,仲要送佢返學...陣間都唔知阿姨佢地會點諗...。

因為我地兩家人住唔太遠,所以我6點25分左右就到表妹屋企。「確確...確確」,我敲左幾下門聲,阿姨打開門一見到我:「明仔仲咩咁早過黎呀,係咪有咩事?」

我口窒窒咁講:「無...無野呀,黎搵表妹食早餐...」

阿姨:「咁難得呀,你入黎先,我去睇睇個衰妹起身未」

阿明:「細姨,唔洗你啦,我去叫就得」

阿姨:「喔,咁好啦,咁你自便啦,阿姨我入屋再訓多陣」

表妹道門係無鎖,所以我一扭就開左門。我放輕腳步咁行到床邊,然後坐低係床邊位,我望住表妹熟睡個樣,真係覺得佢好可愛...。我輕輕用右手拍一拍佢膊頭。

表妹:「唔~~~~人地訓緊教」

果然係醒唔到,我決定換另一種方法,我一啖就咀落去表妹到,比我咀幾咀,表妹擘大眼望住我。我見表妹擘開眼,我就抬返起身。表妹一見到我就好開心咁彈起身,然後用力攬實我,跟住講:「擘大眼就見到老公...好幸福呀我」

表妹又係著住上次新年果套睡衣(吊帶睡裙),而且都係無戴bra,所以表妹一攬埋黎,我心口完全感受到果兩團軟綿綿既球體...好正呀...。

阿明:「快d起身刷牙洗面換校服,跟住老公帶你去食早餐,好無?」

表妹用嗲聲:「好~但錫多啖先得唔得呀...」

所以我錫多一啖後,表妹先肯起身...。
睇到唸起個陣中學去條女屋企,bra都除撚埋然後佢老母返咗黎,老尷到
你晨咁撚早走去搵人,佢老母仲唔開始起疑
仲要明知個女著著件睡衣瞓覺,仲會畀表哥入去
有無見到
咁由細玩到大 好frd都唔出奇既
日防夜防家賊難防,由細睇到大,點會因為叫起身搵食早餐呢d小小事就起疑心,加埋兩家人本身就好親近,又點會多諗d咩
形容得咁仔細。。莫非。。
中學都有去條女度搞野 不過冇呀明咁好彩 條女老母一開門撞到正一正
最收科 個老母係咪拎掃把追住你黎打
魔牙魔牙
因為現實中,我屋企同我細姨一家真係咁親
著好晒衫一齊出廳say sorry結果3 條友坐係梳化dead air睇電視 好撚老尷 因為佢老母不嬲唔比個女拍拖而一知個女有仔仔就係咁嘅situation

所以樓主個故都頗有共鳴
伯母無拎菜刀砍你都算客氣
最後有冇散?
開門果陣係咩狀態 吉住定準備吉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞