我和表妹的禁忌之戀(重甜)

1001 回覆
655 Like 117 Dislike
連登仔真係好撚難服侍
都話左係ff,又要屌人離地
寫少d甜,又屌人唔加多d糖
一日出幾篇,都要屌人出得慢
睇你就睇啦,唔中意既咪撚睇囉
做乜姐
好地地唔得既
咪就係

班連登仔想係一個虛構既咸濕故入面,搵到現實感同要求情節合理,到底係咩玩法
唔叫表哥咁叫咩
叫呀明又唔鍾意
叫表哥又話老套
屌你老母你寫埋佢
咁耐都仲未埋牙
明哥
第二部-第一章:補習

新年返到香港後,我就轉換返心情,積極備戰AL。雖然表妹有時都會上黎我屋企搵我,但我要專心溫書,所以表妹都唔敢太阻左我。兩科AL(中、世史)對我黎講其實無咩難度,校內考試,我呢兩科成績都係拎第一名,兩個阿sir都有講,只要我keep住,拎A無難度。而我果時最大既問題係英文,係校內考試同做past paper個成績都屬於岩岩好合格果種,英文個miss成日同我講:「梁家明,你比多d心機落英文呀,唔係到時兩科AL A咗,但衰英文你就會後悔死」

好死唔死,真係比英文miss噏中左。高考出成績,我係班主任手中拿到我AL成績表。拎果刻,班主任拍左一拍我膊頭,當時我已經個咩事,中史世史A、中化C,英文F...。其實考英文果時,考完之後我都估到應該係F,但一日未拎成績仲會抱有小小希望架嘛。而呢一刻,我心已死,之後求9其咁報左科asso讀。

Asso雖然唔係大學,但返學個模式都好相似,所以時間都好彈性。我表妹係讀緊DSE既中五,佢一樣係簡左中史同世史,但佢既成績簡直係用‘慘烈’兩個字黎形容。因為我屋企同表妹屋企真係太熟,所以細姨完全唔客氣咁叫我幫表妹惡補下中世史成績。

而因為讀緊asso既我,的確比多左好多空閒時間出黎,所以幫表妹補係無問題。而每次都係我去表妹屋企到幫佢補,今日我又去啦。

婉婷:「表哥...家下你都考完AL咁耐啦...你都仲未答我,你鍾唔鍾意我姐?」

呢個問題自從新年果件事後,表妹間唔中到係咁問我呢個問題。而我其實已經發覺我好似真係逐漸鍾意左表妹,何況表妹又咁靚,而且表妹真係做左我女朋友又可以...我真係心郁郁。但個表兄妹呢條界線,到宜家我自己真係跨唔過去,所以到宜家我都係拖字訣。而我同表妹既關係再有改變既日子就係今日...

講真孤男寡女真係好易會有無窮既暇想(每次幫表妹補都係佢間房到),尤其係對住咁靚女既表妹,表妹仲要著住校服,而且校裙真係幾短下...

雖然自從新年之後,表妹已經無再幫我打飛機or含二弟,但都時不時咁誘惑我...可能佢仲覺得咁做我會鍾意佢,而事實上,真係會...。

好似今日咁,我一路幫佢補習,表妹就一直用佢隻腳去磨擦我隻腳...dllm真係好難忍架!再加上,我地兩個又坐得好埋,所以會聞到表妹果種少女體香,真係聞一聞醒目提神,嗦一嗦精神活躍。
第二部-第二章:奶西

補左無幾耐,表妹就話攰,想抖一陣先,所以表妹就咁攤左落床。

婉婷用把嗲聲:「表哥陪我訓一陣得唔得~」

阿明:「宜家訓...書都無咩讀過...加埋細姨同姨丈等陣都就快放工啦」

婉婷:「今晚我阿爸阿媽去飲呀,會好夜先返。表哥你快d同二姨講你唔返去食夜既,因為你要陪你最可愛既表妹食」

阿明:「咁呀,你等我陣」,之後就打左比老母講我今夜陪表妹食唔返去食。

婉婷:「我都話表哥最錫我~」

婉婷:「表哥你過黎床邊陪我訓陣好無」

既然細姨佢地無咁早返,就比表妹訓陣啦。

阿明:「咁我陪你訓陣,但訓一陣好啦,我地仲要繼續補。」

婉婷:「知道啦」

攤係床上既表妹著住校服短裙,露出左大長腿,真係睇到我吞晒口水。表妹好快訓著,而我又開始精蟲上腦...好快摸下表妹條腿呀...係呢一刻,我內心既天使同惡魔跑左出黎。

天使:「阿明,佢係你表妹呀,唔通你又想好似新年果次咁?」

惡魔:「阿明,有得食唔食最大惡極呀!何況表妹都鍾意你,你都鍾意左你表妹,所以無所謂架!」

天使:「阿明,諗清楚呀,比你老豆老母同細姨知道,兩家人關係實會爆破。」

惡魔:「如果你地兩個係真心相愛,你老豆老母佢地實會同意既...」

真係好掙扎呀...!最終我又再次臣服係表妹裙下,惡魔戰勝天使,我心諗:「摸下唔會死既,又唔係未摸過...」

於是我就仲咗隻右手去摸表妹小腿,再慢慢向上摸,摸到大脾位,我隻手比表妹捉住左...

婉婷:「我就知表哥係鍾意我既...」

今次比表妹捉到正添,點解釋都無用,所以我都唔解釋啦。

阿明:「比表哥摸下得唔得?」

表妹無做d咩,平躺返落床,而且放開左我隻手。而表妹咁既動作當然係代表表妹願意比我摸。我隻右手重新摸落表妹大脾位...好順滑好有彈性呀...而我摸大腿內側時,表妹輕輕咁「嗯」左一聲,我知道表妹享受緊我既撫摸。

我摸大腿內側時,有意無意咁去掂佢鮑魚,而表妹都會「嗯」一聲。摸到咁上下,我就慢慢咁除左表妹條底褲,表妹個鮑魚又再次係我面前出現...。今次唔同新年果次,今次有燈光,表妹個嫩鮑我睇得清清楚楚,而且表妹竟然剃晒d陰毛,白虎呀...

我吞左啖口水,然後慢慢接近個鮑魚,我伸咗條脷出後,今次我先對準陰蒂位,我條脷一掂到陰蒂位果下,表妹陣左陣,然後「嗯」咗一聲。跟住落黎,我用條脷不斷上下咁挑動陰蒂位,表妹個喘氣愈黎愈大,而且好輕聲咁發出「唔...唔...嗯...嗯...唔」,可能其實表妹係有d醜,所以唔敢太大聲。

我奶左幾奶,其實表妹個鮑魚都濕晒...流左d淫水出黎,我驚整污糟張床,所以隨手拎左張A4紙墊住表妹下面。墊完後,我兩隻手捉住表妹雙腿,然後抬起,因為咁樣,我先比較容易奶表妹個鮑魚。我之後不斷用條脷係陰唇同陰蒂位之間不斷來回奶。
咪撚理個d濕鳩
唔岩你合味你可以唔睇或者比負評,我又無拎支槍逼你一定要睇。

你講到寫文咁寫,咁不如你寫篇文出黎比我地鑑賞下,見識下現代ff文囉,但唔該出文速度要快d。

終於開苞!好滾動!
Live
A4 紙
巴打唔駛理啲濕鳩,仲有一班FAN屎支持你!
唔好急,唔好快,最緊要趕!重質不重量
要劇情合理既話十套av有九套都唔J得
因為仲未係戀人關係囉
睇文就睇文啦,所謂聽故唔好駁故
唔好將自己代入去故仔啦
你係咁唔代表其他人都係咁ga
你咁以偏概全呀,一定係打車輪先?每個人心態都唔同
樓主eq咁好
因為我係小毒男
幾好睇
但諗返自己個表妹個樣
Lm 慢慢黎吊下癮先正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞