我和表妹的禁忌之戀(重甜)

1001 回覆
655 Like 117 Dislike
第一部-第一章 : 表兄妹

我二弟對準婉婷個淫穴,此刻既我已經失去理智,係果一刻我心諗:「婉婷同我係真心相愛,兩個相愛既人做愛做既野,無既事」。正當我二弟要入婉婷個穴時,婉婷:「阿明哥,我...怕痛...細力d」。講完呢句,婉婷雙手捉緊床單,咬緊下唇,做足準備等我二弟插入...

我叫梁家明,今年20歲,讀緊asso yr1。我高高大大算幾靚仔,我細個成績好好架,年年全班第一咁濟。上到中學後,成績都算ok,只係英文差左小小而我老豆老母無咩學識,學業上教唔到我d咩,淨只會關心我第時考唔考到大學。可能係好多老一輩都會覺得,讀大學=脫貧=有出色。

中五果年,我好幸運地咁拎到20分上中六。因為我讀中中,所以自細d英文都掹車邊,中五會考時英文都係岩岩好LV 3。而中七高考,兩科AL A grade,中文AS C grade,但英文F grade。拎住兩支火箭都無用,英文衰左=無大學讀,所以就讀asso了。

老豆做地盤,老母係文員,生活好平凡,就係一戶平常人家。而讀asso既我,為左賺零用錢,自己有時會出去做part-time。

背景交代到差唔多啦,講一講我表妹先。我表妹叫林婉婷,係我老母個妹個女。我表妹細我3年,眼睛大大,算係女神級,但性格有d小毒,同我差唔多,一樣咁鍾意睇動漫。自細我地兩家人就好親近,成日都會聚埋一齊,所以我好自然就會同我表妹好熟好親。

我表妹由細到大都係跟屁蟲,基本上我去邊佢就去邊,成日會痴住我。細個果時,如果我出去玩,無帶佢去,佢會喊(呢個係聽返我細姨講)。直至我高考前,因為我成績一直都算ok(除左英文),所以表妹都幾崇拜我,可能因為佢讀書真係幾差下...。而細個果時,表妹仲曾經講過,將來大個之後要嫁比我,當然啦,呢個應該只係細個亂up...但...真係亂up? 想知既你就繼續追落去啦!
第一部-第二章:同床

講返我同表妹有第一次肌膚之親呢...要追溯到一年前既新年。果年我18歲,我表妹16歲,因為我屋企每年農曆新年都會返鄉下過,咁當然啦,我細姨一家都會一齊返鄉下到過年。

我老豆老母屬於勤力型,努力做野儲錢,然後係大陸買樓,所以我屋企係鄉下自然有地方住。而我細姨一家呢...就比較刻苦些少..所以每次返鄉下,我細姨一家都會住係我鄉下屋企到。

我鄉下屋企有三間房,每次返去,我老豆老母一間,我細姨同姨丈一間,而我...就同表妹一間。因為由小到大經常聯絡既關係,兩家人已經好熟,而且我細姨都叫由細睇到我大,所以都放心我同婉婷一間房。但因為表妹都愈黎愈大,而間房又得一張床,細姨同我老母都覺我再同表妹訓同一張床有d唔合適。係幾番商討下,決定叫我打地鋪。所以就咁,我依然同表妹一間房,但佢訓床,我訓地下咁解...

16歲既表妹已經亭亭玉立,170高,該有既地方都有,就咁睇落去...應該有C。而我表妹屬青春少女期,所以好鍾意著短裙短褲。血氣方既我,見到咁青春既少女、姣好既身材,難免都有小小心郁。

年三十,我地兩家人食完團年夜後,就去左屋企附近個公園行下。到宜家出街,表妹都成日好鍾意橋住我隻手,因為自細都係咁,所以我老豆老母同細姨姨丈都見怪不怪。但可能係人地眼中,我同表妹就好似情侶咁。表妹係雙手橋住我手,所以我手臂時不時都會觸碰到佢胸部...雖然隔住個bra同件杉,但對於A0既我其實都有小小興奮...

行行下,表妹見到個攤突然停低,然後好興奮咁講:「阿明哥,果個公仔好得意呀,不如我地試下玩拎佢返黎好無~」。淨行公園真係會幾無聊,所以我自己想玩下解下悶,所以我講:「等表哥我大顯身手啦」。呢個攤係圈圈套禮物果一種攤位,10蚊3個圈,起初我以為好易...最後用左成70蚊先套到個公仔,真失敗...。但收到公仔既表妹好開心咁講:「阿明哥真好~」,見到表妹咁開心,我都覺得抵既。

行左圈公園後,我地就歸家去,老母老豆細姨姨丈最先沖,沖完就入晒房,所以得返我同表妹未沖。我好有紳士風度架,所以讓我表妹沖先,表妹拎完套睡衣就行入浴室沖涼。因為間沖涼房係廳果邊,我坐係梳發都望到浴室道門。唔知點解,我一聽見沖涼房有水聲就充滿晒幻想...係到幻想表妹沖涼個情景...。

表妹沖完涼出黎,著住少女款既連身睡衣吊帶裙再加左件外套,睇到表妹咁著,我又充滿晒幻想...好奇怪睡衣入面...。表妹叫我昅到佢實一實就問:「阿明哥,做咩咁望我?我著得好怪咩?」

阿明:「無...望住你果邊方向諗緊野姐」,嘩,dllm咁既藉口都講得出,無眼睇...。但表妹無咩反應只係「喔」左一聲就返入房吹頭髮。

我好快就沖完涼出黎就立刻入房,入到房已經見到表妹攤係床上玩手機。表妹一見我入房,就講:「阿明哥訓地下會好唔舒服架,不如你都係係床同我一齊訓啦,好唔好~」。

阿明:「咁會唔會唔太好」,其實我內心都幾期待同表妹一齊訓,但始終唔可以表現得太明顯...。

婉婷:「我地以前都係一齊訓架嘛,有咩所謂」

咁我恭敬不如從命啦,我:「咁好啦」,我爬上床,一野捐入被窩裡面,而捐入去果時,我腿磨擦到表妹條腿,好滑...而我訓低時聞到好香既少女體香味,淨呢兩樣都搞到我扯一扯。
第一部-第三章:熟睡之表妹

婉婷:「阿明哥你攬住我睡得唔得...我怕凍...」,因為細個果時,婉婷都會攬住我訓或叫我攬住佢訓,可能因為咁,所以表妹覺得叫我攬住佢訓好正常。

我無講任何野,我轉一轉身打側睡,然後用右手攬住表妹。而因為表妹都係側身訓,但係背脊對住我,所以我一攬住佢後,我係心口貼住佢背脊。我隻手伸過去攬時放既位夾岩係婉婷心口位,所以我一攬落去果下,右手手臂係觸摸到表妹胸部。

嘩...軟綿綿既...無戴bra...但我唔敢太明顯去摸同掂對奶,我只敢靠手臂掂到小小去感受奶既觸感,但果時既我已經覺得好爽...好快我地兩個就訓著,第一晚同床就咁結束。

第二日起身已經9點幾,而表妹仲繼續訓緊。我出左廳望左一望,再敲一敲老母老豆房門,果然已經出晒去拜年。老母佢地有講過,初一要早起去拜年,所以宜家成間屋得返我同表妹。

我見先9點幾,仲可以訓多陣,所以返入房訓多陣。一返到入房,表妹上身無蓋被,我一望不得了,係玲瓏浮突既奶呀!因為係吊帶裙關係,仲露左條深溝出黎,而我又知道表妹裡面係無戴bra,淨係咁樣ff下,二弟都扯左扯。

我照訓底,心諗:「平時表妹一訓就會訓到霖,偷揸幾下應該無問題既?」,從細到大,我都經常同表妹一齊訓,所以知道佢一訓就會妹似死豬咁。我打側身,望住若隱若現既奶伸咗隻右手過去...雖然係隔住件睡衣,但...但...好軟林林呀...好舒服既手感...我揸左幾揸,搓左幾搓後,我feel到表妹lin頭硬左,好正呀...

我唔敢摸太耐,因為都驚表妹醒,但揸完奶既我已經訓唔返,所以拎住部手機去左廁所,打開dl落既av,一路睇一路打J,Wo...晨早一發舒服晒...

打完j既我覺得肚餓了,所以順便沖個靚涼(其實老母係唔比年初一沖涼,但我每年都無理,照沖!)。沖完涼都已經差唔多十點,我入返房,已經見到表妹醒左,表妹一見到我例牌式用嗲聲咁講:「阿明哥,早晨呀~」。

阿明:「終於醒啦,訓到成隻豬咁」

婉婷:「咩wo,人地唔知點解訓係阿明哥隔離會特別好訓,好安穩既感覺嘛...」

阿明:「知啦知啦,我出去買野食,你想食d咩」

婉婷:「阿明哥實知道既~」

阿明:「喔,咁你都快d落床刷牙洗面啦」
婉琪,告一段落,到表妹!
,告一段落,到表妹!

自膠

LM,一陣再睇
婉婷今次係表妹
有d似毒撚ff 既故
叫返表哥唔得咩,明明表兄妹,咁叫阿明哥好怪
仲好睇過三隻小豬
莫名好想睇落去
留名
正皮留明支持阿明婉婷再續前緣
留名
做咩有兩個post既
追邊個先岩
追呢個,果個標題打漏左(重甜)
今次冇圖
咁都訓到............
LM
第一部-第三章:偷昅

表妹每次返鄉下,都會食佢最鍾意既大陸式腸粉,而自己本身都幾鍾意食呢種腸粉,所以就去左買。我落到樓下,轉左兩個街口後終於黎到賣腸粉既果間鋪頭。因為我每次返鄉下都一定會黎呢間買,所以個老闆都認得我。

老闆:「阿明回來過年呀?」

阿明:「對呀,我比較喜歡這裡的環境嘛,何況這裡的過年氣氛比香港好很多。

老闆:「那當然,香港大城市嘛,每個人都忙忙碌碌似的,那像我們鄉下這麼悠閒,阿明你說是不是?」

呢個老闆呢...仲係咁鍾意吹水,搞到我好似好唔好意思咁打斷會,我:「老闆,那個..我要買腸粉..」

老闆:「ohohoh,你看我這人,阿明要怎麼買?」

阿明:「兩份8塊錢的,一份只要豬肉跟雞蛋」,因為表妹每次都係淨要豬肉雞蛋,生菜同蔥咩都唔要。

老闆:「好的咧」

買完後上返樓,一開門就見到表妹著住件吊帶裙睡衣坐左係梳發睇電視,白白滑滑既長腿呀...。而婉婷一見到我就講:「表哥終於回了啊...你家婉婷快餓死了...」,

阿明:「誰是我家的?」

婉婷:「我呀,你表妹,婉婷我呀~」

我都懶得同佢繼續拗,然後就講:「係唔係唔食啦?」

婉婷一見我手上拎住腸粉,就撲住過黎,跟住好嗲咁講:「我知表哥唔會要你咁可愛既表妹就咁餓死既~」

阿明:「拎去啦,把口成日好似啷過油咁...」

婉婷:「我淨係對表哥你一個咁架炸!」

阿明:「知啦知啦,快點食啦」

表妹一打開盒飯就講:「就係呢個啦!」,之後食左啖講:「好好味呀,而且表哥仲記得我果份係落咩料,嘻嘻」

阿明:「緊係啦,買錯到時又比人話我」

婉婷:「我點會呢,嘻嘻」

於是我同表妹就坐低係梳發一路食一路睇電視,電視重播緊跑男,我表妹一直都好鐘意睇,所以一路食一路睇到入晒神。

而坐係我隔離既係一個靚女呀...係靚女呀...著住吊帶裙之外,入面仲要係真空呀...所以我唔係睇電視,而係一路食一路昅婉婷條深溝...。

因為婉婷真係睇得太入神,笑到郁身郁勢同前傾後仰,而當婉婷前傾時就係偷昅既最好時機,昅左幾次之後,我今之終於望到比較清晰既畫面啦...少女胸部呀...pink lin呀...好正呀...真係好想揸一揸同啜一啜對奶。

睇睇下,表妹已經食完,之後望住我:「表哥你做咩又昅住我?我身上係咪有污糟野...」

阿明:「無呀...無呀...你頭髮好似有d野」,我撥一撥佢長髮,然後講:「比我撥走啦,無啦」

婉婷:「咩黎架」

阿明:「應該係塵,宜家無架啦」

之後婉婷就繼續睇電視,我又成功暪過表妹啦。
再度手殘

更正:第一部-第四章:偷昅
仲有冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞