我和表妹的禁忌之戀(重甜)

1001 回覆
655 Like 117 Dislike
more
明顯係一個處男
其實 樓主都講明男主對表兄妹身份仲好介意 仲點會咁快仆野 佢連叫人含都唔敢啊 精蟲上腦真心去睇av/叫雞 唔好阻我睇故
你幾時找返爛尾故啲數
樓主夠鐘出文啦
呢個明顯就係叫雞故嘅前傳
婉婷係16歲嘅時候俾佢表哥開發咗成為淫婦
之後做咗雞 第一次梁家明叫雞嗰時發現佢同佢表哥一樣名又係20歲 又係asso year1所以初戀嘅感覺返曬嚟 所以先咁好服務 所以之後家明同佢表白 佢雖然好開心 但佢知道 自己只係當家明係佢表哥 即使一齊咗都唔會代替到佢表哥 所以選擇離去!樓主竟然將一隻雞都寫得咁有血性 實在係對雞呢樣職業嘅一大尊重!樓主咁寫仲有一個目的 就係想大家睇完兩個故之後 去叫雞可以同啲雞做多啲深入嘅交流 唔好只係幾分鐘貨仔之後就俾家用走人!
所以,重點嚟喇!
樓主你可唔可以快啲出完,然後俾我去叫雞?
我上面都講過呢個issue
但班友不停咁話要屌西屌西

淨要屌西我睇AV好過啦
睇故唔係咁ga ma
lm
第二部-第四章-初吻

射完後,聖人mode又再次出現。dllm,我究竟係做緊d咩野呀,呢個條我最錫既表妹黎架,我係咪已經做左無得補救既事啦...?

我低頭望住表妹,表妹好似好開心咁望住我。果一刻,我內心其實真係好複雜,情感與理智不斷掙扎。一來內心其實已經鍾意左表妹,係好想同表妹有更進一步關係。但二來真係好驚比老母細姨佢地知道,萬一知道左都唔知會唔會鬧我係畜牲...。

算啦,唔做都做咗咁既事。我拎咗幾張紙巾比表妹,表妹抹乾手後好似好滿足同時帶有d怕醜咁問我:「表哥...咁係咪代表你接受我啦...?」

望住表妹咁靚咁純真既樣,我實在真係再忍唔住,唔想理咁多,見步行步,所以我點一點頭同時開聲問:「表妹,你係咪真願意做我女朋友?」

表妹:「呢個問題...應該係問返表哥你...我一直想點,表哥你知架!」

我坐左落黎,望住表妹,心諗:「水裡水裡去,火裡火裡去!」,我抱住表妹個頭,然後個嘴逐漸貼近表妹個嘴,而表妹當然知道我想點,所以表妹眯埋咗對眼嘟起個嘴等我錫落去。

呢個唔單止係我既初吻,我都相信係表妹既初吻。嘴唇掂到嘴唇果下...好軟既感覺..我再輕輕啜著個嘴唇到...好甜呀...kiss既感覺好微妙,尤其係兩人之間係互有情感既存在。新手既我地,kiss只係於嘴唇位,係無伸到條脷入去。我愈kiss愈起勁,我伸埋隻右手入表妹條校裙入面,由大腿慢慢...慢慢摸上去,我今次既目標係表妹對奶,所以大腿...鮑魚...腹部...肚臍位,再到目地的-奶。

我同表妹一路錫,我就一路摸表妹對奶,可能表妹都無咩比人摸過,所以摸幾摸,表妹粒lin都硬晒,我見硬晒後緊係學av d男主咁樣,用手指高速撥動粒lin。表妹比我咁整法,身體不斷郁身郁勢之餘,比我咀住咗既嘴都發出「唔...唔...唔...」既聲。

就咁樣,一路錫一路摸,我二弟已經又再蘇醒,因為我本身就無著褲,所以右手由校裙伸返出黎,再捉住表妹隻右手放落我二弟到。我咁既動作,係人都知我想點,所以表妹都好配合咁揸實我二弟上下chok。

此刻既我,仿佛好似失晒理智咁,我好想...好想表妹用口。所以我停晒所有動作,企起身,二弟對住表妹塊面。我望住表妹,然後用右手指一指自己個口,再指一指二弟。表妹果然係聰明,知道我想點。表妹郁一郁身,將個嘴對準我二弟,呢一刻我好似見到表妹好似吞左啖口水,然後就含左落我二弟。因為表妹含j經驗唔多(其實以前應該都係得一次,就係戲院果次),所以表妹含得唔係好深,但都係果句,已經好滿足...比又濕又軟又暖既嘴含住..真係好爽。由於有過被含既經驗同岩岩先射完一發,所以個忍耐力都大大提升左。
第二部-第五章- 破處男女

人係有慾望,而且係會愈黎愈烈,有左一樣,就會想要另一樣。表妹係處女...如果我破佢處...等於我就係佢第一個男人,呢種佔有欲,我相信係每個男人都有。我禁停左表妹個頭,表妹有d疑惑既表情望住我,我雙手搭住表妹個膊頭,將佢慢慢向後推,然後佢再訓低落床。我先將表妹雙腳伸直,再慢慢將表妹雙腳擘開。然後我揭開表妹條校裙向上拉,就咁白虎鮑再呈現係我面前...。

表妹雙腳被我分開開,我先企入表妹兩腳中間,再跪落黎。跟住我繼續將我係av學到既野施展出黎,我捉住表妹兩隻腳,慢慢抬高,然後放係我膊頭。我屁股再移一移位,我二弟對準表妹個淫穴,此刻既我已經失去理智,係果一刻我心諗:「表妹同我係真心相愛,兩個相愛既人做愛做既野,無既事」。正當我二弟要入婉婷個穴時,婉婷:「表哥,我...怕痛...細力d」。講完呢句,表妹雙手捉緊床單,咬緊下唇,做足準備等我二弟插入...

我右手捉住我二弟,先學av男咁係鮑魚位慢慢磨擦先,當我二弟頭部掂到陰唇位時覺得好濕...好軟...好滑...好暖呀!我一邊磨擦,一邊嘗試去搵個穴位,講真...真係幾難搵下...。而我不斷既磨擦,表妹都時不時有好重既吸呼聲同小小淫叫聲「嗯..嗯...嗯..唔..唔...」

終於...終於搵到個位啦,我屁股慢慢傾前推,二弟頭部要入啦...好緊...好暖...同時好濕。因為表妹已經出晒水,個穴已經濕無可濕。雖然個穴係好緊,但因為個穴真係好濕滑,所以我屁股稍微比小小力都入到落去,當我二弟入晒表妹個穴果下,表妹忍唔住「呀」左一場,然後用小小痛苦既表情望住我,加上有小小喘氣款咁對住我講:「表哥...痛...細力d...」。

我當然係會錫住我表妹,我屁股慢慢...慢慢..前後咁樣開始郁...嘩...真係好爽,二弟被又緊又濕又滑又暖既穴包到塞一塞,果一種滿足感真係爽到死。我二弟一出一入,表妹既表情帶有小小痛苦之餘,同時又有小小享受既感覺,表妹愈叫愈大聲「呀...呀....呀...嗯...嗯...呀...呀」。唔知點解,愈聽呢個聲,我就愈興奮,愈興奮,我就插得愈快。我插得愈快,表妹叫床聲就愈大...根本就係一個循環黎,總之就係愈插愈爽!

因為始終係第一次,加上表妹個穴真係好緊...雖然插唔夠一陣我已經就快想射...就射果刻,我尚存既理智仲係到,我屁股往後一移,將二弟拎返出黎,然後二弟移去表妹個腹部...移到果個位,岩岩好射左出黎,射到表妹腹部同心口位都有晒我d白色液體...仲有d血絲...。我再望望表妹下面果個位,紅晒...
屌,好恐怖呀
lm 就係呢d 離哂地既故,先可以唔合邏輯咁ff
AV劇情
有完到咖囉 有4個post㗎
遲下
留名
Lm
樓主唔好偷懶
點解唔帶埋細表姐返香港做性奴
留名
奶腳未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞