我和表妹的禁忌之戀(重甜)

1001 回覆
655 Like 117 Dislike
啱啱食完晏嚟睇,扯緊
第一部-第五章:吸引人的表妹

睇多陣電視,老母佢地就返到黎。而佢地返黎放低野,再拎多幾盒餅又再出去拜年啦,新年d老豆老母真係忙。

老母臨走前講:「真係唔跟我地去拜年呀?」

我同婉婷對望一下,異口同聲咁講:「唔啦,我地留係屋企」。

跟住老母繼續講:「我地會好夜先返,夜晚你地自己搞掂,阿明我同你講呀,咪成日蝦你表好」,老母再跟婉婷講:「婉婷呀,如果你表哥蝦你呢就同我講,我返家打死佢」

婉姨:「表哥唔會啦,佢好錫我」,跟係對我眨一眨眼講:「表哥你話係唔係?」

我緊係知點答,我:「緊係啦,錫晒佢!」

老母:「係先好」

我細姨對我老母講:「家姐,得啦,我地差唔多夠鐘啦」,就咁樣,我老母佢地終於又走左,屋企又淨返我同婉婷。

我都驚表妹,所以問一問佢:「我地換件杉出去周圍行下?橫掂係屋企都無野做」

婉婷:「同表哥兩個人拍拖行街呀?! 我緊係要去!」

其實表妹咁講,我心內暗爽緊,但我無表露出後,我:「拍咩拖,快d去換杉啦。」

婉婷「喔」左一聲,對住我做左個鬼臉就入房換杉。

女仔換杉出街特別耐,我等左成大半個鐘,婉婷先係返出黎。嘩...好L靚呀...婉婷佢上身著左件棕色毛衣,下身就著左條黑色短裙,雪白大長腿露晒出黎,仲化左個妝...好正好可愛好純既feel。呢次真係睇到我失晒魂啦。

婉婷對住我轉左個圈,然後問我:「表妹,咁著ok ma~?」

何止ok呀,完全係靚到diu一聲啦...。但心想既野係唔可以講出黎,我講:「ok la,過得去」。

婉婷扁一扁嘴講:「ok炸?咁我去換多套」

唔好呀,已經好L正,何況...何況...再換又唔知要等幾耐架啦,所以我講:「唔單止ok,直頭靚爆鏡」

婉婷:「咁表哥鍾唔鍾意我咁著?」

阿明:「鍾意~」,點解唔鍾意呀...大長腿呀,又白又滑...真係好吸引人,真想摸一摸...。

婉婷:「咁就好,咁表哥你去換杉啦!」

婉婷睡衣示意圖:

婉婷出街衣著示意圖:
又係梁家明
正呀屌
想改名叫梁家明
呀明婉婷
咩換杉...換衫啊?
樓主好多錯字漏字
你打完一係再𥄫下先再PO
插入未啊屌你老母
仲未睇完但有樣嘢真係頂唔順
書面語同口語真係要二揀一
撈埋一齊用真係好怪

但真係幾正加速磨牙

阿明哥個名好才撚似啲嫖客名
叫返表哥就正常返
lm
Pish
Push
炒冷飯
快撚啲啦 成套av咁 咁撚多劇情 寫小說咩你依家
屌, 改過o的名唔得架咩,係都要用一樣。。。。好混亂架嘛
141故平行世界篇
早幾日睇完家姐咬細佬賓周個故之後未睇真去唔敢扯
留名
早幾日睇完家姐咬細佬賓周個故之後睇真去唔敢扯

3個鐘嘞!
婉琪表妹究竟點啊?好撚掛住佢!
3個鐘嘞!
表妹究竟點啊?好撚掛住佢!

又打錯字!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞