有無人仲有玩World of tank ?

359 回覆
23 Like 6 Dislike
人地唔care你點睇就=廢,你哩d毒撚思想真係好恐怖
所以你亂咁諗野既思想都好恐怖
大家唔好屌啦
我無端端引戰 sorry
btw 真心覺得is-4 stb-1手感好好
咩車睇個人操作姐 唔同人唔同玩法
不能一概而論
乜撚野
兩架公認廢車
手感好好
sirfoch STB-1 打到嬲嬲哋要上GLD
點睇quickybaby?
唔勁
sirforch就勁
唔好介意我講白啲
呢隻game打MOE其實就冇咩意思...
一場咁多因數影響
佢仲要定期reset
個期嗰架車avg damage低既話好快就打到3間MOE...
得4架t8車。。。spg,俄仔車大撚哂就冇mood玩
點睇quickybaby?
唔勁
sirfoch就勁
利申我好廢
但覺得qb啲教學/玩法教壞新手
死camp, 推隊友去死, rush嘅timing成日都錯
同其他super unicum 嘅play style差好遠
wn8都係靠comet grind返黎

QB啲打法真係唔得
例如佢呢條影片https://www.youtube.com/watch?v=2KmEfGL76Tk
佢又唔記得消光又唔記得有架TD係個位camp
本身有機會贏都搞到輸
之前睇佢stream個分房我懷疑係WG有搞過

可以睇埋RU 前Navi個班癲佬學野 (Straik, LeBwa, Inspirer )
Arty就可以睇arti25
你哩條弱智毒撚講野真係冇邏輯可言
依家連T44都buff到ok勁
qb打d dam都係靠隊友spot出黎,自己架車永遠係二線
Arty不死
上帝視角不死
笨柒爬山不死
大師幾時去搵skill4ltu挑機
未係

講事實又要人挑機
成日講wn8人權值MOE真係麻煩
咁鐘意呢啲野搵下我個user名Snake0201HK
你咁講仲有咩數值有用呢?冇意思ge係玩stat pad車去farm wn8 wr MOE,但去到多人玩ge高階車數值勁咪顯得個玩家勁lor

正如全能強者玩hellcat比人笑,但如果佢係玩T30 1000場78% wr冇可能有人笑佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞