有無人仲有玩World of tank ?

359 回覆
23 Like 6 Dislike
on9仔挑完人地機俾人打臉
你知唔知自己講緊咩嫁?
你有無問人玩咩車多啊?
佢玩緊嘅時候係Arty橫行嘅時候啊小朋友
咁你又叫我去挑人機做乜呢?
MOE你可以黑槍load金彈刷出黎
加上依家個ser一大班高玩走曬MOE個水位都低到傻
咁MOE係唔係一定係勁既指標?
老實講MOE由佢出個日我已經覺得係一樣打飛機既野
除非MOE 係 24/7 live-time-update 跌左就會甩mark 而唔係你拎過mark就跟一世
否則MOE參考價值真係唔算高

另外 通常我遇到藍紫人
事後都會查下佢玩咩階車多
如果玩低階OP車多 就知咩事

利申 紅猴
咁skill4ltu追求3mark所有車,唔理易定難都照刷,又比佢幾乎3 mark晒所有車咪顯得有意思
咁我都冇引用佢又冇指名話佢
人地要打全MOE,刷WN8我都唔反對
個個人追求唔同野
又唔關我事
我講MOE本身個問題你起曬鋼咁點討論落去?
我講返佢個例子je,冇諗住起晒鋼
慣左wot post入面種語氣,sor
其實old seafood都係見到個post入黎發洩屌下WG屌下WOT
但係搞搞下又變左互屌post
WG真係可恥
玩wot太易玩到心理唔平衡

ON9公會現正招生,歡迎各位巴打絲打加入 http://asia.wargaming.net/clans/wot/2000003877/
WG可恥
退game保平安
事實自從Navi都唔再落名去redrush 俾錢打WOT esport 同supertest門檻降到wr48%就入得之後
WOT真係唔洗諗會有更好既balance同esport
玩完WOT果個半途而廢嘅卡牌遊戲
先隱約感覺到WG喺遊戲平衡, 系統邏輯方面好弱
題材同畫面先係佢地嘅主力
吸引唔到好認真玩遊戲嘅人

利申:輕坦配arty嘅垃圾休閒玩家
俾我就無咁好心機
個時打一場都噴血咁
3分鐘崩線5分鐘完場
想打一場正常game都難
仲追MOE一日爆十次血管都唔掂
其實呢 唔係隻隻game都要搞 esport 嘅
你隻game已經柒到咁 仲要學人搞 esport
WG想學其他game搵錢
可惜呢隻game機制完全唔係用黎打e sport
追MOE最好就係揸churchill GC呀,ARL V39呀果d
金彈橫行之後IS4已經變左垃圾
垃圾驚
有玩 但間唔中開 無vip 已經玩到就嚟萬8場
無大家咁有幹勁 1架車8 9階車都要200場先升到階
玩呢隻game不得不用佛系心態
用自己本份 隊友哈由得你控制
要贏自然會贏

不過純粹想儲車同有得開下坦克
勝負數據係其次

第1架8階重坦m牌係虎王 同好
其實moe 真係廢
見過個越南仔 is7 2000 均dmg 51wr 有三星
自己2600均damn 得兩星
2個錯字
自己本份 隊友由得你控制

雖然德國我覺得係第二勁既國家 但係玩開7,8一炮400既感覺 ,唔想係低級玩起
自由經幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞