有無人仲有玩World of tank ?

359 回覆
23 Like 6 Dislike
梳 忙緊

而家美服RK啲人全部賣船頭打
早知跳隻HDB唔跳MINO
紫色人還吓債應該啦
DA BALANCE BLYAT
一日一推 召喚奧干巴打
奧干巴打可以入我公會
我保證入完冇人笑你
玩arty既都係食屎狗
[-NP-]公會集團招收新血,歡迎熱血的車長們,至RC:26775238了解詳情。
本賽季之世界地圖截至4/30,領地數達18

「ON9公會基金計劃」集合所有愛心助養者的力量,一起關懷世界上貧困兒童的情況,讓他們能擁有適切的WoT環境,有機會購買金帳和金車,健康成長,進而發展自我,向理想邁進。

每日10金助養一名兒童,你也可以幫助貧困孩子有金帳,獲金車,在愛和保護中健康成長!

8歲的阿宇(Ar Yu) 居住在非洲津巴布韋(Zimbabwe) ,因為貧窮,阿宇曾經失去玩WoT的機會,亦因為沒有金帳而缺乏銀幣。

得到ON9公會的幫助後,阿宇現在獲得800金以購買金帳,阿宇可以重返WoT,也得到銀幣及經驗,重拾自信,也重拾童年的快樂,對將來充滿憧憬。
有無得支援換顯示卡
冇善長捐款,不了
Taiwan no.1

個post靜左好多
人地自稱華人最大公會嫁
三大華人團:

最大公會:[-NP-]
最成功:[CE]
最ON9:[ON9]
其實我一直都係到諗

T8車入到T10場根本就係陪玩,你諗下 T8車點打得入T10車呢 成件事根本就係on9

入親T10場 我都係用放棄既心態玩 根本就無咩可能打到傷害
其實要學識揀對手打,對手係打唔入既車就轉打第二架/第二條線,因為就算重坦TD打唔入,都可以打中坦輕坦。你代入番諗玩十級中坦最唔抵就係比架八級車打走500-600血
我玩重坦,有時候根本無得你簡打唔打 你開場行e條線 根本就無得返轉頭

同埋中坦輕坦如果識玩既話,根本唔會走到去重坦線比你打
大約都知邊條線有乜車 可以走下平時唔係行開既線,十級場八級車無人理你
平原圖根本限制左HT走咩線

我發現D人好鍾意打低級車先
搭單問仲有無人玩world of warships
上左大和玩一排就無再玩

連續幾日200場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞