有無人仲有玩World of tank ?

359 回覆
23 Like 6 Dislike
AW個彈種設計冇金彈問題係幾好,不過依加隻game...
還我未nerf前既T110E4
當2戰迷咁睇 4-7階精華
美國m3 lee,雪曼 德國突擊砲 追獵者
到英國邱吉爾 蘇聯kv-1 t34
到後面虎式 is-2 慧星 強迫症都想全部儲齊

遊戲設計早年好成熟
德國高大精準 英國高dpm支援
美國頭硬身軟 蘇聯巨根歪砲

但依家高階走歪 5階尚且保留到呢啲特式
我想指出IS4 係一部垃圾車 ,所以拎張3MARKS 圖出黎,係證明我真係撚個部車,唔係9 吹

唔係 51% 均傷<2千既人話部車勁就勁

打1個3marks 係冇咩意思, 但當你有幾個10lv 3marks ,就唔同講法,刷 DMG 都要刷到先得
金彈橫行之後IS4已經變左垃圾
AW個彈種設計冇金彈問題係幾好,不過依加隻game...
還我未nerf前既T110E5

打錯字
追溯番有法國開始已經行緊歪路
其實連登有無wot上古人士

有時打完睇隊友紀錄
發現有偵測豹同wt e100
都會對佢地有無限尊敬

利申:入game玩到hellcat
日本同中國地圖就被移除
WG話268v4好balanced,又冇頭又冇dpm又冇750alpha
我2010定2011年玩起,
WT E100太早出世
而家出一定無事
前幾個月睇消息咪又想整返架特別車WTE100
WG

11撚
真係老兵

早你幾日
Wt e100 唔算上古啦
而且打過就知一d都唔值得尊敬
玩wtf100 經常俾arty秒
識條友差唔多隔一場就8000 五場就過10000
戇鳩車
開到光當對面贏啦
巴打要唔要回應下
樓下有個三間話你同埋部車都廢喎
越南仔MOE好多係代刷
不過MOE淨係近一百埸
睇overall stats冇咩意思
連登大把wot old seafood啦
不過個個都知wg on9冇玩落去之嘛
但係一個攞到三間嘅人打咁低均傷就唔make sense
一係就三更半夜 數123 揾自己友刷
越南仔最鐘意做呢d
對比起未nerf 嘅Foch 155
wtf100都要啲技巧搵位輸出嘅
班越越刷到比人bam ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞