有無人仲有玩World of tank ?

359 回覆
23 Like 6 Dislike
你有冇諗過一炮炸唔中要等半分鐘以上果種心情
arty死全家 祝你全家生性病
隻GAME根本要改制
屌你老母又唔出個段位系統
幾高RANK都無用啦
一入場成班紅色 係度TROLL鳩人
match making 不嬲廢
不過無左全十級房 搞到個mm 成日拉一兩隻八九級入去墊屍底
玩T10唔洗受人氣
岩啊
講得好 SPG 玩親都比人Troll
咁邊個carry我

利申 紅色
你有冇諗過HT開場比人炸中無左20% 要等18秒D人先好返 D設備爛哂 5分鐘直接返去車庫 0傷害既心情
SPG一砲200仲想點
以前一砲2000
唔撚明,出左咁耐 比人屌足咁耐 但死都唔改
有無諗過也胡敦行緊65km/h 一炮返車庫嘅心情
有時覺得不如你直接一炮炸撚死我算
QB話無問題就無問題
你打過rank battle未?
成班藍紫同場既後果係兩面鬥camp鬥黑槍
無T10車
玩咁耐,玩得最開心就係城鎮map 大家係咪咁話?
0 dam死就跌rank
有咩辦法唔做camp狗
冇玩差唔多一年
一個update比一個update on9
成日出埋啲支那, USSR圖紙車打飛機
啲金車改個model又可以整多架呃錢
MM只係跟winrate分冇balance可言
arty改版仲麻撚煩 stun你俾人圍姦仲慘過以前一炮秒
成隻game打唔穿就用金彈
架車整個armor數值把撚
WG跟本就唔識整game
WOWS又係垃圾
但係依家佢做曬坦同船獨市game佢想點改就點改冇人吹得佢漲

WG?不了
你捱到上去就好玩架啦
我都係比錢用金幣換經驗先玩到上T8車 唔係一早唔撚玩

白板炮要賺40K經驗 打人又打唔入 開場比LT照 然後SPG一炮一炮轟洛來 最後比對面T10 HT一炮車洛來
城鎮map真係最公平既map 唔會有黑槍 唔會係撚咁比SPG轟
你走位廢(好似係)
最on9係而家出d車係冇弱點
銀彈=冇可能穿
金彈=尻穿
部268-4最撚on9
金彈都要打條細到瞄唔到既弱點先**有機會**穿
打唔過部野都算,連走都走唔過真係
利申:上次俾個橙色用268-4 SM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞