[MOOMOO]MAMAMOO討論區[8]請好好享受瘋狂SOLO季節吧(木木們還好嗎?)

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
其實會唔會可以請嗰啲twitter翻譯(例如ch0sshi)用韓文寫海外moomoo嘅訴求畀RBW

[MMC中字] 180525 輝人 秘密姐姐 EP4 全場cut中字

https://www.bilibili.com/video/av23987108?from=search&seid=11901491235095167898

收到文星隻實體 好感動
你買倒
就係買唔到 呢隻岩岩即場收 RBW話應該會再根據fan cafe買唔到嘅人報嘅數 再睇下印幾多隻 但佢之後補貨果批話唔會有圓形卡片仔
你去咗睇?
無啦 fan meet搶唔到 02分已經sold out

嗚 文星響出口親自派海報比d fans

仲有親手寫嘅post card 這些機會

MOVE大的下班圖
你唔係係韓國咩
我走左了
好羨慕呀

兩個世界

[TRANS] Hwasa & Solar for DAZED

Hwasa: "Do not match yourself to the beauty standards others have set."

Solar: "If you think positively, you'll be healthier & more beautiful not only on the outside, but also on the inside."

#MAMAMOO is also preparing for their summer comeback.

準備comeback嗎

容仙原本是要送咖啡車到星星MV的拍攝現場(就像輝人拍攝MV的時候一樣)不過因為他們拍攝地點一直換,所以無法訂咖啡車. 所以星星就說讓容仙來到現場,容仙就回答說她可能沒辦法到. 星星就有點生氣,所以容仙就帶著蛋糕給她驚喜... ​​​​
呷醋了
星真係無時無刻都好chok(害羞)
容仙探班個到超暖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞