[MOOMOO]MAMAMOO討論區[8]請好好享受瘋狂SOLO季節吧(木木們還好嗎?)

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
本身都有follow開幾個香港fansite
咁有兩個都有搞代購 兩個都係韓國bizent衝銷量團
A賣$120 B賣$145 咁梗係揀平啲嗰個A啦
過哂數到貨啦 佢話因為運費關係要補款$30
仆你個街咁即係明屈姐 但係我已經俾咗$120 佢一定唔會退比我架喇 所以焗住比多$30蚊
之後交收淨係得一個平日四五點嘅時間 如果唔得就要用順豐到付 屌如果我嗰啲時間得閒出到嚟我自己去信和買都得啦 最尾畀埋$28運費埋單$178重貴過hmv
相反另外B就有港九新界成五六個交收點同埋係放工時間
諗起都嬲 又覺得自己on9
a個個係細啲個個?
我應該知你講邊個站 佢好似次次都要補款
未有一次估中重量大小

mamamoo啲碟成個系列咁 次次個包裝都係一樣大細 有咩理由會估錯
一係存心一開始賣平啲引人喺佢度買之後肉鎚砧板上再加價
一係佢真係9估嘅
總之唔會再跟佢代購
between其實信和買幾錢?
Gaon Chart Week 17 Number 1's

Digital: Loco & Mamamoo Hwasa - Don't Give It To Me
Download: Loco & Mamamoo Hwasa - Don't Give It To Me
Streaming: Loco & Mamamoo Hwasa - Don't Give It To Me
Album: Hwang Chi Yeol - Be Myself

上個月去信和買左隻135
下次識路
話哂今年都重有至少三隻碟買
Loco好似會喺佢個concert同華莎嚟個collab stage

係咪因爲咁所以首歌又上返去?

好得戚
新fans留名
SNSD Hyoyeon and Mamamoo Wheein will be the 3rd pairing for JTBC4 'Secret Unnie'
http://entertain.naver.com/read?oid=382&aid=0000643809
'秘密姐姐'是在叢林般的演藝圈中有著很多煩惱的妹妹 與經歷過相同煩惱的'人生姐姐' 在同一張床上共度一晚增進友誼的實境節目, 製作單位表示 ''透過這次的見面 將能看到這段時間沒能看見的孝淵與輝人意外的面貌''

sexy back
i'll let u whip me if i misbehave

台灣演唱會呀呀呀呀呀!!!
唔係fan meeting呀呀呀!!!
唉屌啱啱book咗6月去台北
唔知香港會唔會有呢
上次fanmeeting都係宣布完台灣先到香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞