[MOOMOO]MAMAMOO討論區[8]請好好享受瘋狂SOLO季節吧(木木們還好嗎?)

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
睇你追既程度既姐
有閒錢去追CON CB既咪有用
無錢既 想第一時間睇佢地講咩既咪升CAFE

Maeil Bio 2m views
RBW Global
[#MAMAMOO]
[#BIO_GAME]
Make ‘Maeil BIO Yogurt’ stand!
Please upload the video on Instagram with hashtags to place a ‘Maeil BIO Yogurt’ rightly stand like MAMAMOO!
MAMAMOO’s ‘Special Edition’ albums for 10 winners will be awarded!

不過fan cafe post睇唔明其實都係要等翻譯
定仔係喺twitter搵代購?
我係啊
[#문별] #Selfish CONCEPT PHOTO 1 (with. #슬기)

2018.05.23 6PM
#MOONBYUL #MAMAMOO #마마무

又幾似雙胞胎喎。。。。
你搵番韓國人幫你買?
我係twitter fb search "mamamoo 會員"/"mamamoo 三期"
都只係見到台灣代購 with 要提供韓版
我都唔知
但係個代購次次都幫倒我買
你揾下英文嗰啲 可能要比多筆運費
不過好多都截咗單

真人好撚正
其實呢d大學祝祭活動係咪個個都入得
今晚唔知邊場好似唱咗stand up 好想聽
要睇返間學校 我本身自己果間勁嚴 要對學生證 但星期二果場就唔check 尋日呢場我繞路走左入去睇~
原來今朝又有行程 錄happy together
[預告]DAZED KOREA 6月號將會有
MAMAMOO HWASA +SOLAR採訪!

來源: DAZED KOREA 官方 Twitter

Cr:whistlemoo

今日呢個hall min festival係live band有好多part change
星比個咪容仙唱rap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞