[MOOMOO]MAMAMOO討論區[8]請好好享受瘋狂SOLO季節吧(木木們還好嗎?)

1001 回覆
18 Like 6 Dislike

無時無刻都帶住蘿蔔燈嘅忠粉
#MAMAMOO #공식무무 3기 모집안내
http://m.cafe.daum.net/mamamoo/1t35/352?
자세한 사항은 팬카페를 통해 확인해주시기 바랍니다.
#3rd_official_MOOMOO

好似冇international shipping
bizent英文版買嘢唔可以用韓國集運地址
但我睇上年d人買二期又可以 唔知今次得唔得
有地址就得啦,理得你係咪集運地址姐
佢覆我:Goods, which are purchased at overseas market or mall, are not available to deliver in Korea (domestic delivery)
It is due to frequent delivery accident. So please understand that.

我的媽其他公司開又唔見事故頻繁

係要用韓國版bizent添呀
on99送去外國多事故唔係諗住改善送貨個system而係直頭唔送畀你
強國式邏輯嚟架喎就咁解決咗提出問題嘅人
屌你老母RBW咁樣mamamoo點吸海外fans呀
日月日月日月日月
周圍都見到你
因為外國飯唔夠多 所以放棄
好心呢d 野就比大公司網購平臺一齊做啦
佢細公司可能連package 都係櫃檯條友做
一份工做幾份工
大家都係多情嘅人
FC 不嬲唔送海外
係咪有咩誤會...集運唔係唔送..
你唔好用最出名個D就得...佢係睇到個地址係集運先唔送
但唔係全部佢都認得
你就多情 我做moomoo 係純音源同搞笑
宜家唔係淨係要韓國地址呀要用埋韓版bizent
mamamoo 都唔出名
今日先知宇少出名d
不過其實要搞一定得既
係煩姐 但係就係屌佢煩呀ching
唔好沖出黎柒啦
邊到有講過宇少同mmm紅唔紅 出唔出名阿

1.fc不嬲唔送海外 係最近2 3年先得幾隊非t1 包海外
2.上面講到要用佢韓國版黎買 我先話你用唔出名既集運 佢就照寄
3.成班都搞錯佢海外個意思 佢海外係講"在韓外國人" 你問海外寄唔寄 點申請都好 佢9成都答你以韓國為主 叫你搵人係韓國收 十年如一日 無解決過 韓國人都無諗住解決

煩唔煩都就睇個人 反正你用邊隻版本買都係填集運 無分別
我都係
我睇錯咁sorry 講野心平氣和d 啦
我又唔係想串你
你又洗唔洗起鋼咁既
咁都起鋼
算啦 廢事吵
最簡單你想買fc 資格就搵代購搞 比多少少錢就唔洗煩
唔想比人賺就搵個無咁出名既集運 佢唔認得就會寄出
sd 信問官方係最傻既做法 仲衰過你搵韓站幫手
最慘係好似仲要韓國電話嚟verify先申請到韓版bizent ac 應該冇乜人會搞代購
ig shop 大把 最好搵d有搞開既
一年一度搵水魚

上次yellow flower跟咗個ig代購中哂伏宜家有陰影
點樣中伏法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞