男教師校內女廁偷拍 當場斷正被捕

670 回覆
422 Like 9 Dislike
崇德啲女仔唔打扮樣又一般裙又長
影乜撚野
2000萬包養咩都得
基本上10年升SGM ($82425)
實有得升咩,有位先得架
佢咁後生
實有機會
屌佢老母臭西死肥蔡
我咁大個仔無咩點憎人 最撚憎就係佢
仆街死肥婆 以前中一仲要成日話自己乜尻野
倩影飄飄 儀態萬千
嘔死
叫佢食屎啦

我當年尚未開始既初戀呀... i miss you
火星其實又係閪人
成日對啲女既就問長問前懶關心
對啲仔就呼呼喝喝仲差過對賓賓
當年真人真事(果陣小弟中六)
有一次上Applied Math堂佢嚟代課
果堂做class test
做完雖然未交卷 咪吹下水囉
佢鬧完我地嘈我地都靜左啦

落堂佢收完卷問:做咩你地頭先咁嘈架?做緊test 架你地知唔知?
我:知... 但份卷咁難,傾下點做啫
佢:吓... 我睇過份卷,都唔係咁難啫...
我:唔難你當年係咪拎A 先...
佢即刻閪左面 執埋野走左

件事過左三幾個月 我都唔記得左單野了
之後係有一日我去教員室門口搵ar sir問野
個ar sir 未得閒住我喺問口等緊
佢見到我就無啦啦當眾捉我嚟鬧
佢:喂... 你喺度做乜野呀,知唔知呢度邊度嚟... 係你嚟既地方嚟既咩?
我:ar sir, 我等緊老師咋喎,呢度門口嚟架喎
佢:門口又點呀,你即刻同我走... 我唔想喺度見到你... 上次我都未同你計呀... 做class test 做到你咁嘈...(下刪一萬字)

果刻我心諗:屌你老味... 原來你算舊帳我串尻你
仲要鬧到鬼撚咁大聲

屌... 男人嚟架... 睇開啲啦
間野on9
我記得吊帶佬真係好勁
最佩服佢係佢同你講聖經
講講下佢喺你對面
可以掉轉頭咁揭本聖經
邊一章邊一節邊一句即刻搵到俾你
好鬼熟... 超勁
點解又係你 點解又係你
點解miss 次次都聽到你把聲
點解d新聞咁鐘意「有人」,寫到小學雞鬧交咁。
係倩影處處 儀態萬千
想嘔
個個話佢鬼影處處 醜態百出
成日話自己會遲婚,佢D學生D仔女都讀中學喇,真係人唔笑狗都吠
十幾年前成個rio咁
話說好多人睇user name都知係邊個
成班「啊sir」做土皇帝之嘛,你估真係做老師咩
早幾日起街見到佢殘到
利申grad 10+yrs
加一
諗諗吓都覺,有啲老師仲好乞人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞