男教師校內女廁偷拍 當場斷正被捕

670 回覆
422 Like 9 Dislike
啲學生出來自己踩9自己學校呢件事先唔論岩唔岩
講翻你個問題 係冇錯 不過最好唔好吹太大囉 都唔好太偏離囉
就算幫唔幫間學校都唔會係咁講野 我都好撚憎間學校入面嘅死人制度 仆街副校果啲野架
by learning by loving by helping each other
有邊樣做到
咁中間話咩邊個女老師靚呀
邊個老師個女俾人搞大咗個肚呀又算點
騎劫咗個post仲可以咁大條道理
爆大鑊我就睇唔到,只係睇到成堆人係度圍爐講是非
兄台有見地
點解咁多人屌jojo
佢扮惡架咋喎 份人又幾cute
撞死貓先經典
舊生
你係一隻護主犬就講乜都冇說服力,返去慢慢奶英文老師啦
算9數啦你, 小朋友都成熟過你, 畢左業咁耐都自救唔到
施捨一句比: 崇德英文科老師最撚岩呀, 開心未? un gugu
推到有樣
已經有巴打貼左
見到了,好7下,佢似學生多d
人地都講到明對個制度同副校嗰啲都有不滿
唔認同你就鬧人護主犬
真係好肉酸
好多5-6年前嘅舊生
好多我都睇得明
又一個舊生
我都係承認冇清楚條崇毒就覆
我更加承認我想順勢爆多啲學校既野踩多班教英文既撚樣
擺到明離題
不過學校既風氣制度教師人品更值得人反思 !
條友都好慘, 果陣佢讀中學已經好愛母校
而家一走就成世都冇臉返去
教左咁多年人工都成三萬一影冇左
佢以後既人生點過?
(道德撚咪理再話我覺得佢冇錯,純粹開多個角度諗佢)
同埋啲男教師咁dry點解決需要
以前有個男教師50歲單身, 可想而知入行之後幾難識異性
好愛母校嘅女至真!
屌你咩
上面有條友就話唔係呢間學校嘅學生就無資格話你地小題大造
到一有人駁你地就即刻話人舊生護主犬
咁到底要咩人先有資格留言
講到俾人壓逼咁撚慘,扮到係度伸張正義咁,最撚一言堂咪你地自己
你鍾意點諗咪點諗
我擺到明唔係想攻擊溫SIR
擺到明係借啲耳爆間學校既野
擺到明以前讀得唔開心同睇唔過眼想趁機踩多間學校兩腳
屌你你點睇咪點睇
已經冇任何回應價值 依家睇落去係條友純粹惱羞鬧脾氣
真係好小學雞
有冇jojo圖
中學教師 Secondary School Teacher

一級中學校長 Principal I
(MPS 45 - 49)

首席學位教師 Pricipal Graduate Master/Mistress
(MPS 38 - 41)

高級學位教師 Senior Graduate Master/Mistress
(MPS 34 - 39)

學位教師 Graduate Master/Mistress
(MPS 15 - 33)

mps 15 ($28865) - 33 ($67065)

教7年已經pt22 = $40505
點止三萬
你係咪有咩誤會...
想睇jojo圖星期日去皇后像廣場或者維園睇飽佢
屌咁撚多
影一影冇左26年X55000(假設做落去平均月入)X12=唔撚識計既收入加唔撚識計既退休金,二千萬都黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞