男教師校內女廁偷拍 當場斷正被捕

670 回覆
422 Like 9 Dislike
畢業之後聽過呢個學校既學生講
學校搞埋哂啲連坐法同批鬥
邊個係english for all day唔講英文
成班都比人罰
鼓勵同學互篤 無講英文既人
成功篤人既好似有小食部現金券5蚊定10蚊咁
知情不報就一齊比人罰
你番去問佢拎啊嘛😂😂
其實都好多年係咁
我地畢業個年仲未去到咁顛
都係近幾年既事
我畢業之後好似話開咩English for all day ambassador
出面又點? 你地圍內人明?
現金券就好似無 但其實讀左咁耐 啲咩english for all day都係見到B副校 jojo 個啲先會講 其他老闆聽到都唔會有野 佢好多活動跟本就係全校一齊配合英文科做戲
畢業之後聽過呢個學校既學生講
學校搞埋哂啲連坐法同批鬥
邊個係english for all day唔講英文
成班都比人罰
鼓勵同學互篤 無講英文既人
成功篤人既好似有小食部現金券5蚊定10蚊咁
知情不報就一齊比人罰
現金券就好似無 但其實讀左咁耐 啲咩english for all day都係見到B副校 jojo 個啲先會講 其他老聽到都唔會有野 佢好多活動跟本就係全校一齊配合英文科做戲
真係多花生

好多呢行人其身不正 寬己嚴人 雙重標準

連登鐘意吹水是常識吧
撞死貓都有得講

有無老師講粗口添呀
介唔介意講下有邊樣你覺得係吹水
無咗 Nicholas Wan 嘅 Facebook 了,尋日仲有㗎,唔通條友有睇連登!
wan生困係廁格係咩心倩
好似係有鎖?
其實都幾恐怖跨幾代人都有差唔多嘅經歷
你班連登仔講到咁黑暗
我以前讀書時候都唔覺有你地講到咁差
不過可能因為我係small potato
不問世事 亦都冇乜人搞
唯一有過些少過節係同某劉姓校長
不過都只係小事
整體黎講成個中學生崖都冇乜風浪

講返啊nickolas
唔記得f.3定f.5時比佢教過幾個禮拜
果時佢仲係intern
個樣係標準毒撚咁款之外 行為舉止都正正常常
所以對佢印像唔深
果陣時佢d堂都叫受歡迎
因為夠hea 同埋你知d intern耐唔耐又要玩吓d 19野
所以d堂冇咁悶
平時如果係 degu 就只係叫你做exercise 同操吓paper
悶到抽筋
我對佢唯一有印像有兩樣
一係學到 theft 呢個字點讀
二係響 tv programme (19功課黎)度寫south park冇人理 (randy 為左吸大麻 搞到生 testicular cancer果集)
就係咁多
佢咸唔咸濕就真係睇唔到

然後樓上話english for all day
係就係on9
但果時其實大家都醒
響某d大粒野面前先會講
d理科老師彩你哂氣
吹水照樣中文吹
果時我都俾人捉過去做d咩ambassador
咪一樣又係照講中文
亦都冇聽聞過d咩 比人報串之類
不過我都走左好耐
依家係點真係唔知lu
反而最扺屌係佢果d 19 activity
要你小息同lunch落去湊數果d
正宗食飽飯冇屎屙
仲有佢d book report (係咪叫ers?)
成日出埋d 19 topic
我睇animal farm點寫封love letter 俾你呀?
真係屌佢老味

另外上面有人話 rxxxxxx 係 rayxxxx?
係既話就願聞其詳
佢臨退休前果年係我班主任
俾我感覺唔錯
不過都可能係因為佢唔知點解幾睇得起我
印像中佢有時會講咸濕笑話
我班2/3女 純過綿羊 所以聽完冇反應
除左咁之外 都冇乜野

btw 以前響高登少有名氣既on9仔草水都係校友
你呢句企定定俾蜜蜂行喺塊面就比老師讚不如吹大少少? 嘩眾取寵都唔係咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞