男教師校內女廁偷拍 當場斷正被捕

670 回覆
422 Like 9 Dislike
home e佢啱啱入嚟教嗰陣
真係又靚又nice
後尾都有聽講佢變到好惡
好撚多手尾
一定係廢柴毒撚,食學生妹有幾難,駛撚去偷拍咩
我聽講係教中史嗰個
激到佢提早退休
爆多單遲到,發夢記得呢啲事成日發生。

因為遲到無論咩原因都會罰,都係記過,罰留堂之類。
間野本身好偏僻,大部份人都係搭一架巴士去,但因為偏僻嘅關係,成日都會塞車。但搭其他交通工具又好難上車,所以大家都係逼住搭呢架野。咁一塞車,有交通意外就麻煩,次次都成百人遲到。

最on9係乜?佢就會屌點解你地唔早啲?同english for all day一樣,you should pretend everyday is English for all day。咁之後prefect就一個個罰,一個個記名,呢啲情況一個月總有一次,結果就係留堂都唔夠位。

仲有就係有幾十人會原車返屋企請假或者食埋早餐先返學
佢退休果陣個女都未夠16.....
錄音中,該名男子最後亦以校長身份,特別邀請全場所有老師及學生,為學校、為此事受影響的老師及學生祈禱,祈求天父教導如何關懷、相信及寬恕身邊的人,並請各人一起讀經。
佢仲有教咩
嗱頭盔 好似計錯數
記得有一排係不斷上報,有無巴絲可以貼下啲新聞黎回顧下?
魔山老妖
如果我冇記錯佢好似一早冇做
我地槍口一致剩係鬧間學校,其他八卦野唔好提啦
不過唔係呢間學校咁垃圾,點出到梁天琦,就係因為一早睇清楚社會嘅黑暗
梁->歌王->吊帶佬

講起歌王真係又係垃圾,唔係講歌王本身,而係學校每個星期上台係早會唱歌,仲要大家好開心咁唱,form 1 英文默書仲要默聖經,你話係咪好19?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞