美國商務部教你偷偷違法101 (攞左中興做Show Case)

179 回覆
618 Like 5 Dislike
留名
咁醒就唔係中國人啦
樓主覺得呢單野會搞幾耐 仲會唔會傾到解決方法
而家睇個勢 一係復牌好似俄女咁暴跌 一係好似漢能咁停牌
搞幾耐唔知

班高層一定比人炒,炒完之後睇下換乜人做,先知道佢地會用乜野方法埋尾

話唔定見間公司比人搞到咁,咪將公司既現金縮走,得翻隻殼,再搵間新公司賤價收購佢既Asset
中國犯案都無咁撚蠢啦!
驚佢燒埋華為
任正非先無佢咁ON9
漢能、輝山見業....下一位是 ? 之前以為會係2018,嚇死唔少人,而家睇黎會係中興
停牌三兄弟
乳業
強貼留名
咁撚on9, 唔封殺呢間垃圾公司都對唔住自己啦
可惜新聞唔會出得咁詳細
大把盲毛將佢同貿易戰拉上開係
出處?係唔係台灣人寫?

睇完覺得好不安
中興都咁,咁其他係香港上市嘅大陸公司咪仲亂?
香港D上市公司一向都係亂鳩咁黎架啦

仲話乜撚野法治廉潔,國際金融之都

粉哥果50間上市公司,D Invoice互射,D數過黎過去Chok大個Revenue,咁Q多年黎都無人查,唔係粉哥得罪左David Webb,佢地而家都係到嘆緊世界屌緊女呀!

同埋,你估香港得一個迷網50呀?你睇埋朱太下面果堆先啦

D Auditor就亂鳩咁黎,亂鳩咁簽,Big 4其實就係間麥當勞,邊個有客都可以攞個Franchise開

高質留明
不安
有咩咁不安
認清呢個世界真實一面好過你on99咁幻想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞