Super Junior 512澳門場齊齊去相愛相殺討論區(19)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
了解的只是大概
D社今天曝光了JYP与世越号有关 并且是邪教的人
这个阿飘大大可能是出于担心 发了条微博
说是担心lhj(应该是lhj也信教 但不是邪教)
好像是发了3条微博 (我也是回家之后看到的)
但 现在搜李赫宰 出来的关键词 是 “李赫宰教会”
不管她是出于好心还是什么 都给lhj招rs了
所以很多人都很气 也一直在用魔饭生净化
还是一句话 如果道歉有用的话 要警察有什么用

依家一search銀赫就出教會
大家快啲search多啲銀赫舞蹈
費事惹禍上身
千其唔好再㩒入去銀赫教會
Search其他字眼
呢條友求其講句sorry 熱搜都冇落過
一齊search 其他tag

無啦啦搞啲咁既野出黎都有既 要快啲search其他野同停留一陣
除左有銀赫教會
仲有銀赫邪教
比佢玩死
呢條友係仲要好似係雲妖
我燉金鐘雲感到傷心

睇佢平時個啲似係強爸粉多啲 最近去左睇佢打捧球架
佢本命係強爸 唔係大雲飯
睇黎要去取消關注佢
聽講佢係脫飯回踩再飯
我已經unfollow 佢 平時幾好笑都冇用啦
搞到而家個個人都擔驚受怕 佢自己就笑嘻嘻
佢好似係英雲飯啊
強爸
佢啲粉仲叫佢追強爸
真係不了
喊廿聲啦
是咪痴線?
微博啲大大好多都好癡線
所以微博都係收圖好了
依家個飯圈好亂
越嚟越唔想上 係又鬧唔係又鬧 仲造謠分派乜都有
真心唔知道佢哋係鍾意啲大大定係鍾意個藝人
如果大家微博做到舉報就一齊舉報嗰啲衰人啦
原來我已經取消左關注的
仲要去search其他tag
條友搞到其他唔清楚件事嘅人話連佢粉絲都話佢係邪教
真係嬲到一個點
真係好多老鼠屎
另外一邊有毒唯興波作浪仲要踩另一團員
WTF
佢有佢地相親相愛 你班弱智就互相殘殺仲要上升影響偶像形象
可以用魔飯生刷其他話題
易用嗎??
大家記得見到都唔好click
Search好野就好
可以用魔飯生刷其他話題
易用嗎??

https://m.weibo.cn/status/4194904160336184
教程
千其唔好㩒入去
Search 銀赫ins 銀赫舞蹈
條友好多follow
冇證據就係到9up搞到依家咁

李赫宰真係好善良既人黎
原來冇百度ac用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞