Super Junior 512澳門場齊齊去相愛相殺討論區(19)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
想問下點樣儲存微博d圖 不過我無acc
笑死
我禁落張圖右上角得個 X
唔禁開張相就咁禁張細圖都係無野出
我係iphone有無關係
試下長禁張圖睇下有冇彈出黎
應該有保存制
特哥無啦啦開live藝聲亂入
我見到 不停咁cm
特哥仲要覆佢
大雲係咁ㅋㅋㅋㅋ
@有志不在年糕
180502 利特IG:[ ]请填空
(图上文字:制作赞助)
希澈评论:Avajar
利特评论:ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
赫宰评论:崔 始 源
[允悲][允悲] ​​​​

laugh die
以前都聽過

大雲既肉體

另外附上會郁既大雲肉體
了解的只是大概
D社今天曝光了JYP与世越号有关 并且是邪教的人
这个阿飘大大可能是出于担心 发了条微博
说是担心lhj(应该是lhj也信教 但不是邪教)
好像是发了3条微博 (我也是回家之后看到的)
但 现在搜李赫宰 出来的关键词 是 “李赫宰教会”
不管她是出于好心还是什么 都给lhj招rs了
所以很多人都很气 也一直在用魔饭生净化
还是一句话 如果道歉有用的话 要警察有什么用

依家一search銀赫就出教會
大家快啲search多啲銀赫舞蹈
費事惹禍上身
千其唔好再㩒入去銀赫教會
Search其他字眼
點解會郁架
呢條友求其講句sorry 熱搜都冇落過
一齊search 其他tag
了解的只是大概
D社今天曝光了JYP与世越号有关 并且是邪教的人
这个阿飘大大可能是出于担心 发了条微博
说是担心lhj(应该是lhj也信教 但不是邪教)
好像是发了3条微博 (我也是回家之后看到的)
但 现在搜李赫宰 出来的关键词 是 “李赫宰教会”
不管她是出于好心还是什么 都给lhj招rs了
所以很多人都很气 也一直在用魔饭生净化
还是一句话 如果道歉有用的话 要警察有什么用

依家一search銀赫就出教會
大家快啲search多啲銀赫舞蹈
費事惹禍上身
千其唔好再㩒入去銀赫教會
Search其他字眼
呢條友求其講句sorry 熱搜都冇落過
一齊search 其他tag

無啦啦搞啲咁既野出黎都有既 要快啲search其他野同停留一陣
平時仲幾中意睇佢啲po
尤其係知道也沒有用的sj常識
除左有銀赫教會
仲有銀赫邪教
比佢玩死

大雲既肉體

另外附上會郁既大雲肉體
點解會郁架

因為呢段片本身係拍面膜個花絮 係kihno有得睇架
仲有其他人
呢條友係仲要好似係雲妖
我燉金鐘雲感到傷心
豬隊友冇得避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞