[變形金剛] 老變集中營 (2)

277 回覆
4 Like 3 Dislike
呢隻迷你版嚟㗎喎
你確定係呢隻?

我有大嗰隻
當年未炒起嗰時好似買咗四百幾
唔幾得加幾錢有埋Jetfire可以合體
之前見到好似已經炒到近千
係呢隻冇錯啊。你講大果隻gc01同埋可同super sonic合體果盒ex02我都有。差呢隻hybrid style就完夢
美日 Amazon 都有
Gc01正
日版宜家係近千
美版就平啲
最近入手左美版,
等有人放日版再入
硬係覺得日版啲配色係靚啲
Yahoo拍賣見千幾
真係誇張
近排新入坑 入左隻威將mpp10 玩左成晚 真心覺得唔錯
想問下大家 有邊隻bee 可以襯返呢個比例呢?
影左d相 分享下

未訂過老變,諗住去信和訂,有冇伏?
大嗰幾間例如孤仔精品都冇乜伏嘅
一係就專做tf嘅ar,hb
唔好貪平嗰一日幾十搵舖仔訂就得
精品唔見有老變訂喎
孤仔都唔見有

近排新入坑 入左隻威將mpp10 玩左成晚 真心覺得唔錯
想問下大家 有邊隻bee 可以襯返呢個比例呢?
影左d相 分享下

酷變寶隻放大版大黃蜂應該okay
Mp捨得出合體機未?
之前買嘅史達放到關節都老化
隻獅王一啲聲氣都無
我等佢出獅王box set先買
thank you 巴打

想問好耐, 隻 lg-53 其實係咩事?
點解可以唔合邏輯到噉嘅地步, 一隻航母可以變做架普通 size 戰機?
Soundwave都係變咗細細部卡式帶機
麥sir都變到鎗仔比隊友用
從來佢哋都有咁嘅黑科技

GGGG加入博派
有無巴打行動物節?有無threeA figure?
star saber其實即係邊隻
Tf不嬲都係咁 好多講tf動畫設計嘅片都提過
設定上變形會跟據所變嘅嘢而有唔同大細 即係佢變飛機同變航母都唔同size 飛機mode應該係跟返人形比例 但航母係大隻到好似metroplex基地模式咁
玩具跟五隻aerialbots模型仔 就知有幾大隻
而且idw到Broadside係仲大隻過jetfire 就算人形嚟講佢都係幾大隻 所以有大細分別係設定而唔係bug

Btw早期動畫啲比例真係亂嚟

好記得grimlock可以好似乘客咁坐入skylynx到 可惜搵唔到圖

想問好耐, 隻 lg-53 其實係咩事?
點解可以唔合邏輯到噉嘅地步, 一隻航母可以變做架普通 size 戰機?
Soundwave都係變咗細細部卡式帶機
麥sir都變到鎗仔比隊友用
從來佢哋都有咁嘅黑科技
Tf不嬲都係咁 好多講tf動畫設計嘅片都提過
設定上變形會跟據所變嘅嘢而有唔同大細 即係佢變飛機同變航母都唔同size 飛機mode應該係跟返人形比例 但航母係大隻到好似metroplex基地模式咁
玩具跟五隻aerialbots模型仔 就知有幾大隻
而且idw到Broadside係仲大隻過jetfire 就算人形嚟講佢都係幾大隻 所以有大細分別係設定而唔係bug

Btw早期動畫啲比例真係亂嚟

好記得grimlock可以好似乘客咁坐入skylynx到 可惜搵唔到圖

電話up唔到圖
https://amiami.jp/top/detail/detail?gcode=FIGURE-012326

下年一月日版 Devastator 再販
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞