[變形金剛] 老變集中營 (2)

277 回覆
4 Like 3 Dislike

彩圖
話說好棍Fall of Cybertron有續集 真係好好玩
話說好想Fall of Cybertron有續集 真係好好玩
好大隻 但其實睇返動畫metroplex好似應該更加大 不過tf啲scale都好兒戲
玩開diaclone路過
我見diaclone都唔平吓 係咪有合金成份?
全膠, 但係成個 series 都 design 得好 detail. 個價同質素明顯係 target 緊兒時玩過 Diaclone 嗰班而家有能力嘅中佬. 就算係好似我依啲新玩家都可以樂在其中, 因為依個 series 不單止變化多得恐怖, 而且重有懷舊色系同真實色系畀你揀.

佢個 1:60 scale 重可以同大部份 transformers 一齊玩, 畢竟 transformers 係由 Diaclone 去出嚟.
如果嫌佢啲大隻機械人貴, 就噉玩裝甲服都有排玩, 以下係啲一日本仔嘅玩法: https://twitter.com/hashtag/%E3%83%80%E3%82%A4%E3%82%A2%E3%82%AF%E3%83%AD%E3%83%B3?src=hash
遲下出既敵人昆蟲部隊好吸引!
我諗緊忍唔忍手等佢個特別色, 應該會有掛.
日本版個 LG 系列係咪已經出完?
昆蟲部隊有特別色?唔係淨係得藍色同紅色咩?
變咗pp 唔知點解開新line
有無圖
官方未公佈, 但應該會有嘅. 因為依兩隻嘅上色太科幻. 一定會出啲軍事色. 因為以前嘅 Waruder Suit 都有軍事色.

新手想問下黑盒既MP系列係咪用黎收藏多
mp-32再販
收乜鬼藏
差唔多成千蚊買盒玩具返嚟盒都唔夠贍開咁買嚟把鬼咩
最多咪錫住嚟玩
唔明啲人買返去又唔拆做咩
唔夠位就話者 真係剩j個盒?

無位放出來
開盒玩完就入返盒
得閒再拎出來玩
每次玩完放翻入盒, 件玩具一來襟玩啲, 二來比起擺出嚟供奉會冇咁易氧化同舖塵.

所以我唔明啲人show晒喺個櫃入面啲玩具喺點打掃. 唔好話成個櫃, 認真抺一層都抺到你仆街, 除非你每層放幾件.

平時機械人, figure 嗰啲都還好, Lego 就真係.
呢隻真係 好難打理

另外想問下 上網見人賣 其實係邊度搵度所謂價錢合唔合理
我而家買都只係見幾間 賣$250 有間$200就覺得平 入手
push
想問大家啲貼紙logo係邊買?
我係ins目過孩仔出嘅 但唔平 淘寶又搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞