[變形金剛] 老變集中營 (2)

277 回覆
4 Like 3 Dislike
利申4舊入左隻全新ko,其實我覺得平玩係ok,但如想入正版就要小心入錯
Diaclone 而家連啲敵人都越嚟越好玩

正到 利申:已訂
知唔知隻 sidewipe 大約幾錢?
雖然啲 vehicle mode 嘛嘛哋, 但啲 G1 Robot Mode 幾好, 今個 series 好似幾抵𨳒.
你指市面上見唔到定係見唔到官圖?
Btw, 今個 series 終於都有翻透明 canopy, Power of the Primes 嗰啲實色 canopy 真係好唔掂, 狂派嗰兩架 F-16 同 F-14 完全買唔落手.
買咗幾錢?
Wotafa 啲 review 真係幾好, 一有新玩具出就會等佢啲 review 片, 睇完先決定買唔買.
佢真係咁多個做玩具review入面講得最好嗰個
介紹得好清楚又玩得斯斯文文
最初睇嗰啲鬼佬一有啲位啪唔入就死力硬啪入去
Wotafa一定會教到你有乜技巧要注意
鐵工下年啲嘢正到
鐵廠啲嘢越出越高汁
等緊黑狗隊 睇圖好高質
Legends scale仲有魔方又係好正
覺唔覺 Siege 2nd wave 啲水準跌得好勁?
我想買合金電影版隻鋼鑽,有無巴打知邊到有?我見淘寶有,買唔買得過?

另外想問埋dinobots 全set有無電影版?dinobots全套買邊款好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞