[變形金剛] 老變集中營 (2)

277 回覆
4 Like 3 Dislike
ms04馬格斯好瘦
仲大隻過dinobot
希望唔過2000
應該唔使咁貴掛
唔識用淘寶 acc都申請唔到
新廠個兩隻我反而麻麻地
係 但個高度幾岩 鐵工廠個隻矮咗啲 mft又太高
我久不久就係淘寶買 方便
見review幾正
痴孖筋,千五對我已經好極限
係幾好玩㗎, 同 Transformers 啲比例又夾, 試吓依隻先囉
可以順手買埋依隻, around $150.

佢高dinobot成個頭咁滯
dinobot都已經14xx
megatron過1500應該係基本

鬼佬做嘅比例圖
不過呢隻真係點都會買 始終童年回憶
有冇巴打想追WFC 同FOC果D
想放
有無人記得猩猩個故事係點?
果陣太細個,只係記得最後暴龍麥對真正柯柏文開一炮,跟住全部人死晒之後就無,點接去金剛王?
同埋白獅子柯柏文同長毛象柯柏文同猩猩係咪無關?
咪megatron一槍打爆optimus個頭
跟住primal吸左佢個火種爭取時間做修復, 吸完就進化做4變optimal

原則上日版同美版係平衡宇宙, 但係美版optimus係喺日版出過場
season1尾嗰陣講primal射左自己上假月球炸死左, 然後個火種穿越左去日版宇宙
不過日版好似本身都有一個猩猩primal, 剩係提過個名冇出過場, 即係mp-38隻傳說總司令官版
不過呢隻真係點都會買 始終童年回憶
有無人記得猩猩個故事係點?
果陣太細個,只係記得最後暴龍麥對真正柯柏文開一炮,跟住全部人死晒之後就無,點接去金剛王?
同埋白獅子柯柏文同長毛象柯柏文同猩猩係咪無關?
咪megatron一槍打爆optimus個頭
跟住primal吸左佢個火種爭取時間做修復, 吸完就進化做4變optimal

原則上日版同美版係平衡宇宙, 但係美版primal係喺日版出過場
season1尾嗰陣講primal射左自己上假月球炸死左, 然後個火種穿越左去日版宇宙
不過日版好似本身都有一個猩猩primal, 剩係提過個名冇出過場, 即係mp-38隻傳說總司令官版
隻迪龍寶要咁貴
beast war 我覺得同細個出果幾隻差唔多
差好遠, 尤其隻cheetor
獸形嚟講穿崩位算少
迪龍寶我覺得做得幾好啵
不過始終暴龍麥先係我杯茶
Thx bro
同埋香港好多都搵唔到
就算搵到都貴

淘寶係方便的
請問你哋喺淘寶點知道自己唔係買緊KO嘢? 係咪有官方店?
同埋你哋知唔知 Perfect Effect 同 Fansproject 分別係咩國家嘅公司? 大陸?

Thanks.
我見youtube台灣佬話好易爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞