[變形金剛] 老變集中營 (2)

277 回覆
4 Like 3 Dislike
點睇bumblebee 入面架飛機都唔似blitzwing
美版?

日同美有冇分別?
個配色同樣都似starscream
同埋想像唔到佢點變坦克車
出左啦今日
幾$
想問下G1咁多角香港名自叫咩名? 真心唔知除左近十年Prime, bayformers, viutv播過果套之外d角港譯係咩
sorry for 1999, 應該要買碟先有用港版譯名嘅g1睇?
今次MPM隻甲蟲車大黃蜂變形方法好癲
兩個型態都靚
唯一衰在武器唔係變出嚟
人型有先天缺憾,覺得個胸甲唔靚
車型就好靚
mpm算做得靚,ss同d class 果隻都得車型好睇

有得買? 真心無留意 我睇美同日版
街價賣幾多$
有冇人買過 Maketoys 啲嘢? 質素高唔高?
你想買邊件?
基本上我買咗幾隻暫時都幾得
造型靚變形系統又OK
係除咗啲膠唔襟磨
YELLOW GIANT DX
不過我睇過實物, 好似好膠噉, 驚啲膠會易爛.
呢隻我有
啲膠強度完全無問題係硬度差
吊臂上下郁幾下已經無咗啲卡位
不過都實淨仲支撐到
同埋有分新舊
舊版無合體武器唔好買錯

Maketoys呢隻太歷史悠久
啱啱出嗰陣係好得
家下隔咁耐俾人追過晒
所以其實另外啲廠隻大力神仲靚
例如?
TW嗰隻好多人流口水
無記錯係現時最大嘅合體Transformers
Scavenger同Bonecrusher屐帶轉得仲可以照曲腳
大力神關節有連動位
不過我覺得造型太方太硬

Generation Toy我覺得造型最靚
Detail位同落色都多
大隻過MakeToys
MakeToys 嗰隻啲 vehicle mode 同合體 mode 都靚,
衰係衰在啲細機械人 mode 嘛嘛哋, 同埋正如你噉講, 合體之後太細隻.

有冇邊間啲細機械人 mode 係 ok ?
上面講嗰兩隻都已經好OK喇喎
不過係咪你心水就唔知
Generation Toy 嗰隻真係靚, 重好撚貴添. 我都係等二月隻UW-04算數.

Btw, 知唔知 Generation Toy 同 TW 係咩國家嘅公司?
應該都係大陸
Mt有ko,小心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞