18-19學年 TOP UP SF 非八大專區(5)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
填左表未交
咩programme?
未啊,之前聽人講又好似已經派咗兩ground ,真係好驚冇offer
利申依家一個offer都冇,我想有書讀啊
Computer and Information Security
佢成8月先截 慢慢黎都得
我係絲打哈哈
係啊 成個written test夾埋30分鐘
我嗰日係問香港姓別平等待遇問題同埋覺得香港係咪一個適合創業嘅地方 睇法為主
老西啦
真係放鬆啲就得 你會feel到個professor都好relax一啲嚴肅嘅氣氛都冇 但你預interview要等好耐 我就in咗兩個幾鐘 仲有佢話今年呢科收3.2
收到gcs yr1
放bu psycho
Yr1都要?好貴
收到gcs yr1
放bu psycho

話說我之前報咗cie兩科 in咗一科比埋錢
然後收到第二科通知interview 點知我on99拒絕咗in
之後諗清楚先黎想讀個科 我email咗問有無得再in
上個月中就waiting list咗我 到依㗎都無聲氣
想問係咪無機?我需唔需要開個個戶口報多次?
好驚讀唔到個科 因為原本比咗錢個科已經讀咗兩年一樣嘅野 自己幾想讀啲新嘅
推到1001
等下啦
同一個身份證no. 只可以開一個ac
除非你全部都rejected
唔係冇得開新ac再報
但第二round5月31已經係最後 重未有通知叫in 好驚已經88咗
Cie 如果26號比咗錢仲未有消息 係咪可以send email問
你有無sd返email啲入數證明?如果交齊應該一個禮拜內會覆 你可以email問下
你要限期前email返reply slip同收據比ice
唔係會熱你放棄offer
*cie
唔急 deadline係apply嘅deadline
offer派到八月
咁係咪姐係我收到waiting list就唔洗再in 係等offer炸?隨帶一問 如果真係收到offer我係咪將之前個科嘅留位費轉過黎呢科 thx
留位費冇錯係可以tran
呢個你要打去問下
waiting list係等offer定interview
好的 唔該曬巴打
比咗錢係交咗報名費 sorry
登入admission system 有status你睇
一直都係Under consideration
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞