18-19學年 TOP UP SF 非八大專區(5)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
唔好伏人啦
Edu psy> cie psy
treeu phy>all
其實依家non jupas ugc多左咁多位 根本就唔洗讀top up/sf

本身唸住讀樹大輔心,但係依家有cie psy
edu sf同psy又冇比offer
應唔應該比萬5啊
4月尾in咗 written test係一題中一題英 問社會問題 考半個鐘 面試全程中文 自我介紹完就有一題小組討論 感覺好hea 過咗2日就收到offer 加油!
如果要讀埋summer sem先完咁點算.... ?
無QF5=無人知你係學士 咁你讀黎做咩 ?
.....
會唔會係個programme申請唔到?要小心d
Hi
又有人相認,乜你地唔驚會自爆咩,入面其實好少人
唔好意思ar巴打 想問詳細少少
written test 係中英夾埋30mins?
大概要答d咩?
test個問題 係比d睇法同建議果啲定咩?
另外dress code係咪老西?
(定smart casual

利伸:緊張到仆街
終於收到scope interview 有冇巴打知係group in定單獨咁in?
Grp, 英文傾幾句就算
都係吹個課程內容定點 未試過grp in
你大個想做太空人定護士之類
有冇人知樹仁中文系會唔會收商科出黎既asso
我4月尾先報恒管會計,有冇人知係咪冇咩機會會收?
CGPA3.3
點解咁多人講 speed, scope
但又冇人講hku space ic?
真係差好遠咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞