18-19學年 TOP UP SF 非八大專區(5)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
你會有封make up course嘅letter
入面會列晒所有
有冇人知如果year 3 entry OU有hon嘅科 係咪都可以照樣申請提早畢業 讀一年就冇hon畢業
好困擾 hkcc商科撚 應該要speed offer 好定報恆大好
speed 3/5就deadline
好困擾 hkcc商科撚 應該要speed offer 好定報恆大好

Hsmc 因為我都係ou同hsmc之間揀左hsmc

求指教一下

本身做緊野,大概做咗兩年,依家想讀返個PT TOP UP,應該楝邊個好?
OU, SPEED 抑或 SCOPE ? (想楝CIE,但全部都FT )

(利申: 當年DSE 有15-16分,HD CGPA > 3)
呢兩間
點指兵兵啦
冇分別
入面會列晒所有

交咗留位費先有既?
你真係收到offer?
冇可能會唔知邊度有
登入返admission system個網
offer下面有幾個文件比你down
其中之一係make up course
入面會列晒所有

交咗留位費先有既?
你真係收到offer?
冇可能會唔知邊度有
登入返admission system個網
offer下面有幾個文件比你down
其中之一係make up course

[url]試下打去問
bcom acct由本部負責
個網同我嗰個有出入[/url]
1月至今都仲係冇消息 係咪已經冇機
收到gcs welcome email
邊度睇到結果 巴打幾時interview
有無人想要EDU GCS offer?
我放喇,接實
收到咩ugc offer?
無UGC ,只係唔想要
佢雖然比year3俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞