18-19學年 TOP UP SF 非八大專區(5)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
係呀 btw mkt個邊要我補ob 我見佢話會睇我final transcript先再決定要補幾多cre 仲以為佢見我sem4有讀就有得trans
我in完3日後
係咪開學先會收到?
d make up course係指定咗時間比你補?
定有得比我揀
補多5萬幾蚊 讀咁多 真心唔覺辛苦咩
巴打你幾日in?
[delpost]id:wukeli2-c@my.cityu.edu.hk/pw:lwkgoforit/#632
[/delpost]
scope定cie好啲
兩個都有hons
scope係九龍塘上堂又只係比5000留位但cert有scope名
cie係石門又要比成15000左右留位但有bu cert
好煩惱 如果比咗cie留位費就冇錢預留比其他可能會有嘅offer 但係張cert好吸引
交咗報名費幾耐會有消息
OU banking vs HSMC banking
點抉擇好
商科可能真係恆大好D
Scope 係外國野雞degree cie值唔值要自己諗下
scope定cie好啲
兩個都有hons
scope係九龍塘上堂又只係比5000留位但cert有scope名
cie係石門又要比成15000左右留位但有bu cert
好煩惱 如果比咗cie留位費就冇錢預留比其他可能會有嘅offer 但係張cert好吸引
Scope 係外國野雞degree cie值唔值要自己諗下

speed會5會好d
一樣係野雞
OU banking vs HSMC banking
點抉擇好

收到cie offer既 如果你make up多過21credits 既
好好諗下讀唔讀啦
閒閒地都9科每個sem
啱啱收到hrm offer 要補20cre
外校過20係基本
我要補26

想問點睇補幾多
本地野雞同外國野雞分別
點解你哋補咁多 我淨係要補11個credits
咁樹仁新傳year 2 walk in apply成功率大唔大 會唔會冇哂位或者得翻好少位
top up黎講cie都叫好啦
有offer就睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞