[Web][201]尼奧寵物Neopets! 11月GMC

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
差不多冬至

不過冇落雨

屌你老母

童年回憶

五千幾日

隻寵係咪執番黎

由細養大再買彩虹刷比佢嫁,執

童年回憶

挑機, 原來已經十幾年
有無咩新手快速刷錢方法,可以幾星期內賺成千萬
有無咩新手快速刷錢方法,可以幾星期內賺成千萬

講真,四五千話多唔多話少唔少,我建議你上太空搞生意,地球已經冇咩發展空間喇。你先去買兩張科硫墩直通車飛,就400蚊,再去尼奧市中心買1000蚊立體咸書,同佢講大量買打個折,應該買到50本以上,要買精靈同太空站滾豆的,唔好買其他,理由下面再講。
坐到上科硫墩你手上仲有100蚊,去買包尼奧可樂硬糖5蚊,然後係車站旁邊睇下邊個蛇頭鼠眼,打個眼色比佢佢就知你想唱假可樂幣,90蚊唱500蚊番黎,同佢講要唱散唔要100蚊紙。唱完拎包可樂硬糖出黎問佢食唔食,佢見你幫襯佢就有計傾,你打蛇隨棍上問下邊到賣立體咸書好。
將淨低果5蚊打散,用1蚊搭太空的士入城,搵佢講既地方。然後搵間咖啡座買罐可樂,比唱番黎既假50蚊佢,找番47蚊真可樂幣,袋好準備最後用。
等到日落你就開始擺地攤,乜都唔洗,只要擺一塊黃布企係隔黎人地就知咩事。科硫墩人最憎虛擬寵物太空站人,原住民又媚外,你d精靈同太空站滾豆立體咸書勁好賣。d立體咸書唔係跟身,搵條後巷收好,有人黎就帶佢去收貨,一本賣佢100蚊,一路賣一收收錢之餘一路將你d假可樂幣唱番晒出去。
賣完50本,你應該已經賺到5000蚊,連埋你本身果47蚊+4蚊,已有5052蚊,你既利潤100%,冇野好搵得過咁。如是這你重複50,你既複利率收益已過億,可以買張虛擬寵物高鐵飛坐去4號軌道太空站,用現金收購就黎執既廠,再請宇宙滾豆孤兒造名牌太空武器當真賣,不出3個月可翻10倍,到時應該有正牌注意到你,同你打官司,你就比5000萬個官庭外和解,跟住執左間廠,渣住9500萬番黎尼奧世界準備買殼股上市。
上市後洗人去尼奧討論區做假新聞,話你間野挖到地下有魔符石,即時炒起隻股,3日內再賺10倍,然後配股比基金佬配到自己既股份唔夠5%,你就正式引退,求其捐1000萬比尼奧世界醫院拎個名人身份黎做,再洗100萬登7版廣告支持捉外掛同起新地圖,等尼奧世界政府頒大獎盃比你。
最後一步,就係等,等咩野?等天災。你最後需要既係一個機會,一有大型天災係精靈仙境發生,你捐會副身家上去,然後係搖錢樹執垃圾比尼奧世界傳媒影到,舉世讚美你,1年內就做財主。
做財主後你有得選舉尼奧世界既城主,選自己,呢個時候唔好忘記你當初留低既47蚊+4蚊,去搵弗蘭克斯洛斯博士,佢係科硫墩前朝唯一未死既大佬,你拎呢52蚊出黎話係你全副身家,佢會深受感動,重拾宇宙太空站當年毀滅所有的尼奧寵物和尼奧世界既激情,結果拉佢自己既軍隊幫拖投你,以佢既影響你你足到被委任為尼奧世界既城主同太空站站長,去到呢步,唔洗再講啦...
乖 去睇第一頁

童年回憶

挑機, 原來已經十幾年

一隻餓死一隻冇衫著 橙

童年回憶

挑機, 原來已經十幾年

老鬼
今年聖誕依個post有冇抽獎
昏迷左半年
200post 個抽獎抽左去邊
昏迷左半年

蕉仔格爾落
昏迷左半年

昏迷左半年

蕉仔格爾落

http://www.neopets.com/gallery/index.phtml?user_cat_g=Prize&is_owner=no&
擺到臭
Angry Tax Beast
(minimum score : 4,334 points)
Pos Username Points Trophy
1 63,664,683
(minimum score : 4,334 points)

250m

250m

睇見都覺得慘
根本就係我戶口年利息既幾倍

250m

睇見都覺得慘

比稅怪收完63m稅都仲多過你

250m

睇見都覺得慘

睇見都覺得慘

當一個城市變到咁 就算幾有錢都無用 好似係

完啦好嗎

完啦好嗎

人生冇希望

完啦好嗎

人生冇希望

死路由你創
[url]https://goo.gl/forms/5Trp5EUDRvoThORr1[/url]
聖誕卡 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞