[Web][201]尼奧寵物Neopets! 11月GMC

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
Btw 我覺得唔值得晒咁多時間玩尼奧
一個唔好彩 嗰年執柒咗嘅就真係喊三聲
留返啲時間做其他野仲好

Btw 我覺得唔值得晒咁多時間玩尼奧
一個唔好彩 嗰年執柒咗嘅就真係喊三聲
留返啲時間做其他野仲好

駁唔到
有無人玩緊阿塔都盃,冰沙投器係咪送一杯即刻發送分數就得,之前睇過話呢個game贏一次有0.5分,我諗著咁樣刷到全星 但係到第86次佢就唔再當我有玩 想問下要點做

要玩夠一定分數先會計落去升rank

要玩到All star要玩幾耐
我連Level 1都未到

834 yoyoball/1667 slushie/10000 noise/10000 shoot先有all star
btw,冰沙要有270分先當一場,每日最多玩86場

我覺得玩SOSD升rank最輕鬆+快
每次射一粒已經計數
一日400次 每次15秒

但係計換獎品啲分係悠遊球贏嘅場數x12+(冰沙+歡呼+射門)x1,打一萬場射門係會全星,但係得一萬點數,最貴嗰啲筆刷同悠遊球好似換唔到

冰沙唔是x6咩
1xYYB=2xSLS=12xSOSD/MSN
你玩834場YYB上All Star咪又係10000分

冰沙係咪x6真係唔清楚,因為我都係網上睇番黎 但係玩悠遊球上全星都係10000分又好似啱 咁啲人要幾得閒先換到最貴嗰啲獎品

要玩夠一定分數先會計落去升rank

要玩到All star要玩幾耐
我連Level 1都未到

834 yoyoball/1667 slushie/10000 noise/10000 shoot先有all star
btw,冰沙要有270分先當一場,每日最多玩86場

我覺得玩SOSD升rank最輕鬆+快
每次射一粒已經計數
一日400次 每次15秒

但係計換獎品啲分係悠遊球贏嘅場數x12+(冰沙+歡呼+射門)x1,打一萬場射門係會全星,但係得一萬點數,最貴嗰啲筆刷同悠遊球好似換唔到

冰沙唔是x6咩
1xYYB=2xSLS=12xSOSD/MSN
你玩834場YYB上All Star咪又係10000分

冰沙係咪x6真係唔清楚,因為我都係網上睇番黎 但係玩悠遊球上全星都係10000分又好似啱 咁啲人要幾得閒先換到最貴嗰啲獎品

上年all rank 你問我答

我打到痴線都只係得rank 12

每日玩左4hr 3hr打50場yooyu 1hr打401場shootout
第十日已夠10000分 之後就冇玩 最後唔夠分換water yooyu

每日玩左4hr 3hr打50場yooyu 1hr打401場shootout
第十日已夠10000分 之後就冇玩 最後唔夠分換water yooyu

有冇玩到身體出問題?

有冇玩到身體出問題?

尼奧AC潮文

乜隻嘢咁難拎

乜隻嘢咁難拎

15k分
我得12k 懶打冇得換

有冇玩到身體出問題?

冇答到添
手腕痛
Hunger: dying

唔知入唔入到辣撒AG

唔知入唔入到辣撒AG

唔知入唔入到辣撒AG

啲gameplay十年都唔轉一次,邊有性趣玩。
佢啱啱出果陣我重FF過遲D會唔會有online對打

你指尼奧啱啱出?
老屎忽

你指尼奧啱啱出?
老屎忽

無咁老,我指阿塔都盃

你指尼奧啱啱出?
老屎忽

無咁老,我指阿塔都盃

而家成個尼奧都冇新嘢,之前AAA又話有event,最後都不了了之
btw,啱啱執到支lutari paint brush

你指尼奧啱啱出?
老屎忽

無咁老,我指阿塔都盃

而家成個尼奧都冇新嘢,之前AAA又話有event,最後都不了了之
btw,啱啱執到支lutari paint brush

RICH
Summary : You had 1249750 NP. After 23 successful transactions, you have 4039730.

第一次炒股賺大錢
Summary : You had 1249750 NP. After 23 successful transactions, you have 4039730.

第一次炒股賺大錢

平時行街已經有1M喺身

第一次炒股賺大錢

平時行街已經有1M喺身

NP : 0

第一次炒股賺大錢

平時行街已經有1M喺身

NP : 0

平時袋開幾百萬出街,博拎tax beast trophy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞