[Web][201]尼奧寵物Neopets! 11月GMC

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
我都仲有玩
應該冇人記得我
Summary : You had 1249750 NP. After 23 successful transactions, you have 4039730.

第一次炒股賺大錢

平時行街已經有1M喺身

NP : 0

平時袋開幾百萬出街,博拎tax beast trophy

應該冇人記得我

其實係有嘅
Summary : You had 1249750 NP. After 23 successful transactions, you have 4039730.

第一次炒股賺大錢

平時行街已經有1M喺身

點知次次都係中Marrow Tax

第一次炒股賺大錢

平時行街已經有1M喺身

已經拎咗tax beast,仲差angry tax beast貼sloth invasion

第一次炒股賺大錢

平時行街已經有1M喺身

已經拎咗tax beast,仲差angry tax beast貼sloth invasion

我全部都中過 但係Tax Beast嗰次唔夠拎盃

擺左幾個月升900% fatfat
屌你咩 唔入畫廊

擺左幾個月升900% fatfat

rich
屌你咩 唔入畫廊

渣ga
應該冇人記得我

其實係有嘅

我玩幾耐都係新手咁樣
屌你咩 唔入畫廊

渣ga

屌洗咗1m 買實驗室圖

1m啫
屌洗咗1m 買實驗室圖

1m啫

點解咁遲先買?
Altador Cup Rank Level 1
見到個post 留個名先
未認真玩過NEOPETS股市,
唔識入市
隻GAME仲未執
唔識入市

咪就係每日見邊隻股票個價係15嘅就入
再擺喺度等佢升
見到個post 留個名先

生快生快
唔識入市

咪就係每日見邊隻股票個價係15嘅就入
再擺喺度等佢升

打埋競技場兩星期一次嘅比賽,某啲隊贏咗就可以入10np嘅股

Participant Altador Cup

Participant Altador Cup

脫晒節, 我仲停留十二年前, 我記得以前有大戰爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞