[Web][201]尼奧寵物Neopets! 11月GMC

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
大家會唔會日日去Lab照寵物
本來以為照下會升能力 點知照左3日反而跌左2點速

長遠嚟講attack hp speed 都會升

hp唔會跌
71m WoDF
心郁
71m WoDF
心郁

仆街 之前fairies quest 玩大左 freeze 左account

渣ga

玩Quest都會Freeze AC?

應該係將隻要練嘅寵係咁調去其他AC?

爛防

爛防

攻擊是最好的防守
仆街 之前fairies quest 玩大左 freeze 左account

渣ga

之前個帳養左隻野個名有個"noob"字都俾人freeze左
d sensorship 勁到

渣ga

之前個帳養左隻野個名有個"noob"字都俾人freeze左
d sensorship 勁到

請問這裡有無負責人,為甚麼這裡有這麼多老屎忽、網絡欺凌,
而沒人監管或移到連登尼臭post,
本來我讓小朋友來貴網,是嚴禁到連登尼臭post的,
以為就此沒問題。
怎知道他們來到這裡,看到了那些老屎忽,
變得心理開始有問題。
請趕快妥善處理,否則,我向相關部門投訴。
https://lihkg.com/thread/171470/page/1?ref=ios

有人講尼奧嗚呀
以前玩尼奧都有整過mk閃字
Your submission has successfully been uploaded to Turnitin.
Your submission has successfully been uploaded to Turnitin.

?

neoboard 遲d 加埋turnitin + recaptcha
71m WoDF
心郁

邊到
執多把先

neoboard 遲d 加埋turnitin + recaptcha

是但啦反正都冇人上
變左69m
可以唔買住
想學玩Food club 但無頭緒

有無巴打可以教下

有無巴打可以教下

唔洗教 上neoboard見人點bet就跟住佢地bet就ok

有無巴打可以教下

唔洗教 上neoboard見人點bet就跟住佢地bet就ok

岩先用左2粒鐘 逐樣Course睇 去計food adjustment

今日搶到蛋 fatfat

有無巴打可以教下

岩先用左2粒鐘 逐樣Course睇 去計food adjustment

daqtools

Blocked

Blocked

Bam

有無巴打可以教下

daqtools

我通常跟人啲網站,人買咩我買咩,每個月都賺百幾萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞