[Web][201]尼奧寵物Neopets! 11月GMC

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
做完份教案唔記得玩尼奧就熄咗機 淨係買咗股收咗息

每日dailies 都冇撳到?

好既開始

好既開始

垃圾game,棄咗都唔可惜

好既開始

yes

好既開始

yes

垃圾驚 但係會玩下當解悶

好既開始

yes

垃圾驚 但係會玩下當解悶

你個名 好想瘋狂奶

好既開始

食之無味 棄之可惜a

好既開始

食之無味 棄之可惜a

好耐以前玩過AC , 而家除左玩DD,就係想玩多次AC ...
屌好想荒野之息同仁王出PC 我唔要手制

好既開始

食之無味 棄之可惜a

好耐以前玩過AC , 而家除左玩DD,就係想玩多次AC ...

臨近暑假嗰段時間就有

想買PSV玩3隻game 好無謂
fatfat

好既開始

食之無味 棄之可惜a

臨近暑假嗰段時間就有

AC不停玩同一個game都幾悶

雖然我今年都係會打
尋日連息都冇收
尋日連息都冇收

Your current balance and interest rate allow you to gain 0 NP per day (it's rounded up)! You will have to claim this yourself by clicking the Collect Interest button below.
息都唔洗收

好既開始

食之無味 棄之可惜a

臨近暑假嗰段時間就有

AC不停玩同一個game都幾悶

雖然我今年都係會打

Participant
Altador Cup IX

Participant
Altador Cup X

Participant
Altador Cup XI

Participant
Altador Cup XII

Participant
Altador Cup XIII
.
.
.

$ony家陣個款根本就放棄左portable市場
想當年係sony信徒既我依加都淨係出左部3ds玩pkm算
psv真係狗都唔屌
尋日連息都冇收

我尋日掛住睇戰鬥民族套通靈之戰睇到天光
MISS左日DD

psv真係狗都唔屌

就係貪psv係portable可以搭車返學玩
所以都諗咗好耐究竟喺steam買定買psv
不過中文版psv game好似都幾貴
都係攬住部n3ds同尼奧過世算

psv真係狗都唔屌

就係貪psv係portable可以搭車返學玩
所以都諗咗好耐究竟喺steam買定買psv
不過中文版psv game好似都幾貴
都係攬住部n3ds同尼奧過世算

switch都可以
仆街 之前fairies quest 玩大左 freeze 左account
仆街 之前fairies quest 玩大左 freeze 左account

渣ga

渣ga

渣ga

玩Quest都會Freeze AC?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞