[Switch,3DS討論區]|SnackWorld|任天堂LABO|/妖怪手錶4/(84)

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
To celebrate crossing the 2 million mark, Shovel Knight: Treasure Trove will be 20% off for a week— starting today! That includes Switch, Wii U, 3DS, PS4, PS3, Vita, Xbox One, Steam, GOG, and Humble Store.

原來特價中
本身XV2就超好賣
所有平台加埋全球700萬銷量
Switch 版發售一個月全球銷量50萬
(比PS4/XB/PC遲一年發售都50萬)
仲要發售時間食正力量大會開始
上個月龍珠超個結局又咁正,自然多左人買
同埋銀髮悟空暫時真係得呢隻game有
制作組又話XV系列暫時唔會出續作只會繼續DLC更新劇情同角色
本身可以帶出街玩都吸引到買左ps4/pc/xb果堆人再買(據說之前Switch 隻魔界戰記有20%玩家係玩過ps4 版再買)
而家XV2 Switch 版仲晚晚有人開場做任務,我玩左三個月仲未肯放低隻game,而家都成日上網幫人過任務刷裝備咁
個結局真係正咩
17號同菲利bug左少少
外國睇故好少駁故
所以呢兩條友有極高人氣
17號shf賣到貴過悟飯成倍
佢係話「食正」結局時候,
唔係話佢結局正

不過龍珠呢D 神枱級作品,基本上鳩寫都會有大把fans 捧場
唔通好似卡洛斯決賽咁咩
其實相對幾十年黎MARVEL 同DC 既平行時空,超人之死 etc

17號同菲利呢d bug係鬼佬眼中係好少兒科
忍蛙輸比噴火龍都算係動畫界一大笑話之一
"上個月龍珠超個結局又咁正"

一大笑話
唔理劇情,設定既話的確係幾正
有咩設定咁正

利申 睇晒z gt都冇認真睇
"唔理劇情,設定"既話的確係幾正
本來我個8歲表弟好鐘意忍蛙
睇完果集就變左鐘意噴火龍
覺得忍蛙好渣好廢
問左間game鋪snack world要下個禮拜先返貨
188有snackworld 買未?幾錢?
嗯.....睇漏左下一句

不過單單菲利同悟空合作果3min 已令好多fans覺得好正架啦~
比達比菲利NTR個樣
SNACK WORLD單機單人?
尋日試左 好似唔可以改時間狂抽
有冇咩網有攻略講咩ESHOP嘅GAME平啲?
想睇HUMAN FALL FLAT邊到平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞