[Switch,3DS討論區]|SnackWorld|任天堂LABO|/妖怪手錶4/(84)

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
而家PS4個狀態同PSP 類似,得某幾隻驚特別好賣.....其餘真係食穀種
個1,2分開版根本多舊魚
不過CAP COIN真係好CHEAP.........死都一部份用下載碼DL
好撚閪
想儲實體呀
所以咪分開出1同2,分開買就歌個都實體
反正實體都係要個盒,幾可拆晒D帶放晒出黎
即係有3隻version?
1實體
2實體
1實體+2code咁?
日版係
我淨係玩5-8 唔洗煩
隻忍舒壓喺歐洲eshop上左架
日版我DLC都買哂就係未開過黎玩
原來妖錶新一季都係 鬼王的復活嘅風格

有無達人巴打知道日本個邊係咪好受落

點解level5 可以咁樣玩自己個ip
係咪只會出啲材料

唔會出果把劍
唔該晒你
依家打到第二章boss唔夠打
隻人7lv, 但好似冇能力改變,冇點配?
又無咩勁裝同武合,比boss打幾下就死左

同埋隻game d地圖隨機生成,次次入同一關都唔同
好似有得點下個性果啲 同能力有關
想問下有無巴打見到邊度仲有Mario odyssey switch套裝賣 琴日行左信和好景都話無
想問下有無巴打見到邊度仲有Mario odyssey switch套裝賣 琴日行左信和好景都話無

巴打試下打去九龍灣piago同樂富uny問下
Shovel Knight 突破二百萬銷量

Shovel Knight has sold faster on Switch than on any other platform!

Switch has overtaken all other platforms and has officially earned the most revenue for us!

More data analysis :
http://yachtclubgames.com/2018/04/two-million-copies-of-shovel-knight-sold/
3ds都不如
你講邊部先
聽落好似幾吸引
巨人宜家咩價 想買黎玩下
switch版唔係賣得最多都可以賺到最多
即係switch版大部份人都係正價買?

特價應該會買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞