[Switch,3DS討論區]|SnackWorld|任天堂LABO|/妖怪手錶4/(84)

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
一開波就炒,實大把人跟風入貨
日亞連運費幾錢話?
好似650
冇記錯既話
Adelaide ?
*預訂價格如下:
套裝 (A) : Nintendo Switch主機 (電光紅/藍) + Toy-Con 01: Variety Kit + Customization Kit = $ 2,999
套裝 (B) : Nintendo Switch主機 (電光紅/藍) + Toy-Con 02: Robot Kit = $ 2,979

Robot Kit 行貨價 = 2979-2340 = 639
(8618日元 = 630.372513 港幣)

Variety Kit + Decoration Set 行貨價 = 2999-2340 = 659
(Decor Set 1058日元 = 77.3885029 港幣)
淨Variety Kit 應該 580港幣左右

https://www.facebook.com/aeon.hk/posts/1882072111804999
岩岩行過去問
因為佢話除左跟set之外
仲未知有冇散貨賣
觀塘都有labo賣了
好撚貴
幾錢
¥ 7,930 ship incl.

炒狗慢慢炒啦
日亞連運費原來$528就有
D紙皮好重 同埋好撚大盒
其實真係幾大盒下
不過日亞都係$528
如果香港貴過依個價真係去日亞買算
由得香港D奸商STRONG HOLD
啲街鋪都on9 乜撚都炒
20號晚上到機既話其實都係遲一日
仲要有埋amazon個特典
Labo我暫時剩係對釣魚有興趣😓
我覺得紙皮既壽命大約同3ds ar卡差唔多
以香港人屋企既大細其實所有體感呀果d遊戲都唔係太岩
岩既係外國人
所以target上黎講都唔太關我地事
盲目王子7538羊
究竟會比人炒到幾多
點樣計到係 $528
Labo 可以直運香港?
唔要個特典計埋運費係¥7286
所以係差唔多$530

btw 單已落,聽日見到有正常價先再諗cut唔cut
有無教學點樣落單買?
諗緊以後D game好唔好直接日亞買廢時比人炒到2036
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞