[Switch,3DS討論區]|SnackWorld|任天堂LABO|/妖怪手錶4/(84)

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
二樓 冇買到
多佢一隻唔多,少佢一隻唔少
屌成個灣仔都無snackworld
今次真係估唔到, 連coffee 老母都冇
點估到你班任豚咁雜食

上星期五去188間間鋪都話得日文無入,所以貨少。
如果去到4百尾,不如download 或者去日森用貴個隻速遞好過。
想問下如果買二手機包左啲數位game
係咪一定要問佢拎埋個任天堂ac?跟手改密碼?
真5年頭2月先開始整
邊有咁快
下年E3就差唔多
咁奇怪bandai唔port刀劍神域過switch
human fall flat開GAME係日文
有咩方法轉返英文?
ACC地區已經係美國
機SYSTEM都係英文
capcom可唔可以重製逆轉4之後既系列落switch到
加埋漢化就真係買買買
https://breakers.cyberstep.com/
サイバーステップは本日(2018年4月16日),新作タイトル「暁のブレイカーズ」(Switch / iOS / Android)の公式サイトを公開し,事前登録受付を開始した。
サービス開始時期は,Nintendo Switch版は今春,iOS/Android版は今夏がそれぞれ予定。ビジネスモデルは基本プレイ無料+アイテム課金となっている。
唔會啦, 重製好多次

Capcom都出7係switch 度
好似跟eshop版本
唔知點解岩岩開機玩switch
渣住dlc架電單車鳩行果陣會無啦啦定左畫面但左下係loading
竟然仲炒緊snack world
得uc其實無問題一樣可以整得好玩,
亦唔關seed唔seed廚事,
問題係玩落d機體平衡真係好差,
開頭我都係順時序玩,然後見人話綠角好用,
就試下拎左綠角先,結果真係返唔到轉頭
就算唔睇白值,本身都多人好多招被動技,
然後d zz, hi nu, 新賓州呢d機都仲差成皮

我個人真係唔推薦買ggen,
bandai模型有d真係質素對得住個價,
gundam game, 根本當人狗,
整舊屎出黎仲會覺得d狗食得好滋味咁吠,
砌模型係ok, game黎講隻gvs真係到左底線,
以後唔會再玩gundam game
スイッチ!
自從3DS比隻Fantasy Life伏完就BLACK LIST左Lv5,炒飽佢
唔好買二手機,呢部機qc咁垃圾買二手壞咗點算
呢部機真係垃圾
任狗?
認同,所以任豚應該收下巴口
唔抵得冇機冇game玩?
炒冷飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞