[Switch,3DS討論區]|SnackWorld|任天堂LABO|/妖怪手錶4/(84)

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
任天堂咪又係hea做香港,個eshop好差
冇野玩要玩紙皮
出比你又屌,真係難服侍,咁多zelda 既game咩
因為唔買就冇其他game 好買
吃不到的葡萄
買啦,唔買就冇game玩
任豚眼中除左zelda 其他都係垃圾
積少成多呀,switch 咁少game 出多d咪唔洗比我入黎批評
睇完ready player one, 玩家們都係重拾打機樂趣,開開心心咪好
J 下game新聞情報, 隔住個MON 同人嘈真係無謂
但問題係對家班打手唔抵得嘛
唔抵得switch 冇game玩?
鴕鳥心態在心理學又稱鴕鳥症候群(Ostrich Syndrome,美國心理學家Elliot Weiner提倡),是指懦弱而不敢面對現實的以求得心理上的安全感的行為。鴕鳥在遭遇危險時會把頭埋入沙坑,蒙蔽視線自以為安全,是種逃避現實、視若無睹、推卸責任、自欺欺人的心理。
哇 冇左廿個回覆 係咪有狗係到瀨屎黎 咁臭既
日日瀨屎咁冇尊嚴真係辛苦哂
聽日應該開始有LABO偷跑野可以睇啦啩
真係唔講唔覺
係喎 一開頭就384
是旦啦,who cares?
對刀劍真係無咩興趣,不過奇怪外國好似對刀劍出乎意外咁有興趣
咪又係偷睇
https://unwire.hk/2018/04/16/godofwar4review/game-channel/game-review/

評測】PS4《God Of War 4》父子新玩法 史詩式大作+4K HDR超靚畫面

God of War 系列作經歷 8 年終於在 PS4 推出正統續作《God of War 4》,受粉絲們的期待程度如何可想而知。今次主角勇猛而冷酷的克雷多斯(Kratos),將會帶著他接近完全沒有戰鬥經驗的兒子阿特柔斯(Atreus),一起在冰天雪地、充斥著怪獸的北歐森林大陸上探險,父子二人一起成長,面對各種挑戰。在遊戲發售前夕,Unwire 收到非常接近完成版本的《God of War 4》遊戲,就讓我們先睹為快這個期待已久的神作的初步感觸。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞