港漫討論區 [1] 紂王:在這從零開始的異世界生活

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
外傳前傳差唔多全部變黑歷史,真係唔知想點,傳說中嘅鍾英偉新漫畫就大半年未見影,玉記得番一本書仲養到成公司嘅人?真係好野
外傳前傳 真係把鬼
一早都話當平行世界算,bobo carry唔到
佢連自己編個d都carry唔到啦
容後再屌
Ok咁易天行移魂陳傲雲 其他容後再表
朝鮮綠帽同道友打咗半期,佐敦叫牛姑搵人圍毆道友,綠帽叫停,話下次再打過,輸哂氣勢 伊文華走私到屯門先發覺唔對路

Owen歸天
Bobo真係當外傳平行世界
Bobo真係當外傳平行世界
小虎殺完人遇到差佬咩事都無,cls
蛇貓邪教隻手遮天
傲雲大俠壯志未酬
惡過d 壞人 律都制裁唔到
真嗰個天下無敵老祖宗就死都唔肯出,整件老番白痴中二仇,蛇貓教啲人,印象中死咗林峯,鐵青天,四眼明同光頭星,同舊著真係差好遠
仲有阿柴

笫一號候選人福建仔準備落馬
鬼刀伊文華

屌你老母諗下都柒到仆街點解可以改個咁既名
牛佬都五張幾,諗野係咁上下
古裝武俠黎,好正常
福建仔惨被刀仔割頭,第一個候選人收皮。
牛姑對灰狗仔,突然間有人響洪興嗰面推牛姑條女出嚟,兩班人唔查清楚就開拖........
預告牛姑死𣄃已插

唔知仲以為古惑仔封面
《新著龍虎門》重用三招了舊橋 老妖「神經病」忽然說教?

期第924期《新著龍虎門》,我睇到笑出聲。話說老妖惡鬥甚麼鷹爪門主,兵凶戰危間,老妖竟然話:「我有話說,雖然應該是白說的!我老妖是過來人,為錢為非作歹,沒好下場!」卻換來對手一句:「神經病!」梗係神經病啦大佬,劈緊友呀依家,打到一身血先嚟無端端說教,這是甚麼神邏輯?唔知仲以為佢係社工。另外,韋陀戰燕長空一戰,玩各打對手三招唔還手,韋陀先打,燕長空憑玄氣經捱得過,到燕長空打,韋陀憑九霄真經勉強頂得住,點知燕長空食言還拖。其實呢種打法之前舊著都玩過,無記錯的話,應該係蚩尤對龍貫天,一人一招輪流打對手,打打吓龍貫天笠水還拖,最後俾蚩尤一招雷霆擊鼓KO,不過講到嗰種血肉橫飛嘅畫面迫力同針鋒相對嘅對白咯喎,就真係新不如舊咯,舊著睇得人肉緊好多。

http://gameover.com.hk/?p=374815
有幾白痴,先可以諗到打打吓交講耶穌呢啲屎橋?
台灣仔又死埋,遊子建候選人又少一件,豹子建過檔洪興,三聯出現地中海二代,唔通真係咁老土,遊子建=豹子建?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞