港漫討論區 [1] 紂王:在這從零開始的異世界生活

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
外傳前傳全部黑歷史

金羅漢招逆練金鐘睇黎唔會出

Bobo邊會想用姦興d嘢

但之前咪又創埋d 其他金鐘

與其死守住唔升頂
不如唔好拘泥係九陽金鐘
索性用新武功好過啦

鈦極身,啪啪啪

與其死守住唔升頂
不如唔好拘泥係九陽金鐘
索性用新武功好過啦

鈦極身,啪啪啪

🙈佢創完轉頭咪又係繼續金鐘,好似之前個捷徑12關,都唔知為咩,轉頭又無用俾人扶返正
外傳前傳全部黑歷史

得返風雷個弱化暗黑

與其死守住唔升頂
不如唔好拘泥係九陽金鐘
索性用新武功好過啦

鈦極身,啪啪啪

🙈佢創完轉頭咪又係繼續金鐘,好似之前個捷徑12關,都唔知為咩,轉頭又無用俾人扶返正

呢個一出嗰陣肉狼通訊已經話練武無捷徑,暗示之後基龍都係要就咁練返上去,或者靠傳功

橫掂都出咗六神訣,唔爭在出埋鈦極身
古惑佬:日本刀無雙都今期都仲未完,仲整多兩件黑暗之門殺手,下期可能仲有兩件,幾時先開估誰是遊子建呀?
古惑佬:日本刀無雙都今期都仲未完,仲整多兩件黑暗之門殺手,下期可能仲有兩件,幾時先開估誰是遊子建呀?

殺左有無一年
白仇駁返隻手點解剩係駁一隻,另一隻唔駁埋佢
老邪好鬼gay
老邪好鬼gay

成日睇中d 後生仔
白仇駁返隻手點解剩係駁一隻,另一隻唔駁埋佢

此乃後話
下期武聖歸天,又睇吓係堅定流?

老妖嗰班19歸唔少次天啦

d 老野剩係用黎傳功
淨係睇過封神紀,有無類似既介紹下

d 老野剩係用黎傳功

白粉龍吸完「契娘」功之後咪又係同聖上嘻嘻哈哈
報仇?

d 老野剩係用黎傳功

報仇?

金聖僧殺左幾隻群邪都同黑蟲fd過打band

d 老野剩係用黎傳功

報仇?

基龍係公廁
有屎忽就可以

基龍係公廁
有屎忽就可以

跟本火雲大俠同東方無敵仲講意氣過嗰班龍虎羣邪

勇哥同聖上好似無殺過一隻群邪 仲要不斷放生佢地

勇哥殺佐阿柴?

神武英明黎

明晞黑鬼德寫英明咁撚型
智障Bo就寫到柒到喊

真龍最慘,舊著黑鬼德時期嘅真主角
Bobo喺新著將佢改做舊著二打六金將軍,姦興仲整乜鳩恐魚基因

基龍係公廁
有屎忽就可以

跟本火雲大俠同東方無敵仲講意氣過嗰班龍虎羣邪

勇哥同聖上好似無殺過一隻群邪 仲要不斷放生佢地

勇哥殺佐阿柴?

神武英明黎

明晞黑鬼德寫英明咁撚型
智障Bo就寫到柒到喊

真龍最慘,舊著黑鬼德時期嘅真主角
Bobo喺新著將佢改做舊著二打六金將軍,姦興仲整乜鳩恐魚基因

天武三父子真係正
新著真龍都唔會威架啦 正傳佢點敢寫死聖上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞