港漫討論區 [1] 紂王:在這從零開始的異世界生活

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
易天行奪舍失敗,玉帝後記話奧雲戲份已盡,會賜死,外傳成為黑歷史

話佢大難不死囉
好似聖上、老妖、真弓咁

好似好實牙實齒賜死陳owen,咁冇啦啦俾佢吸功做乜?唔明
仆佢個街,牛佬真係唔敢整死佐維同立花,反而雞仔失血過多醫番都腦功能失調,丁瑤幻想見到山雞,山雞叫丁瑤殺雞仔......
易天行奪舍失敗,玉帝後記話奧雲戲份已盡,會賜死,外傳成為黑歷史

話佢大難不死囉
好似聖上、老妖、真弓咁

😜無話幾時整死

又九陽歸一又九陽啟泰
九霄又整個天外天章,咁同無限提升有咩分別
外傳聖上同無忌嗰個十陽白炎(笑)、白粉龍嘅九陰歸元又當無到?
大環山飛龍死咗呀
仆佢個街,牛佬真係唔敢整死佐維同立花,反而雞仔失血過多醫番都腦功能失調,丁瑤幻想見到山雞,山雞叫丁瑤殺雞仔......

佐維咁受歡迎

又九陽歸一又九陽啟泰
九霄又整個天外天章,咁同無限提升有咩分別

將佢地啲野當真就輸啦,根本重亂過以前舊著後期

整死左邊有錢養熱大王一點班人
勾撤連樣都變埋,係咪之前人氣太低

整死左邊有錢養熱大王一點班人

牛佬就算寫到全書剷都唔會賜神鵰俠侶死架

話佢大難不死囉
好似聖上、老妖、真弓咁

😜無話幾時整死

隔幾年又好似小強咁蒲頭
洪興二代為父報仇殺地中海,東英二代為父報仇打洪興,游子健幫舅父同養父報仇殺自己老豆
武性係唔係玩完?
武性係唔係玩完?

眼珠都爆咗一隻,又俾Owen 吸功,多數玩完
武性係唔係玩完?

洪東呢?
武性係唔係玩完?

以氣凝目
重練正宗
反璞歸真
反老還童
殺盡蛇貓
洪興二代為父報仇殺地中海,東英二代為父報仇打洪興,游子健幫舅父同養父報仇殺自己老豆

二代都死得七七八八
父子情仇

東英㓕咗啦咩?又開火頭?

東英離開香港

東英離開香港

咁樣唔應該叫滅東英喎?不過算啦,拿拿臨開估乜水係遊子建啦!
武性係唔係玩完?

以氣凝目
重練正宗
反璞歸真
反老還童
殺盡蛇貓

武聖死唔死都無所謂啦😎
武性係唔係玩完?

以氣凝目
重練正宗
反璞歸真
反老還童
殺盡蛇貓

武聖死唔死都無所謂啦😎

隻手唔好嘥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞