港漫討論區 [1] 紂王:在這從零開始的異世界生活

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
今期基龍咁驚訝做乜,明明姦興風雷傳嗰陣風雷都成鳩日用替身攻擊㗎啦
bobo自己老人痂呆就當讀者都係
蛇貓門:獨眼龍呢啲二打六同啲卒仔打咗差唔多成期,今時今日,其他人都玩飛昇,你仲用鐡沙掌?唔好玩啦!黑蟲俾人話練錯十二關,為廢功作準備?

一於重練易經金鐘,又700期唔駛上12關
係咪好橋呢bobo

完全當基龍傳無到
會接返本傳?容後再表?

算啦,快手上埋12,13,14關啦,反正咩逆金鐘,五x 金鐘,日本金鐘都玩到厭
蛇貓門:獨眼龍呢啲二打六同啲卒仔打咗差唔多成期,今時今日,其他人都玩飛昇,你仲用鐡沙掌?唔好玩啦!黑蟲俾人話練錯十二關,為廢功作準備?

係咪好橋呢bobo

完全當基龍傳無到
會接返本傳?容後再表?

算啦,快手上埋12,13,14關啦,反正咩逆金鐘,五x 金鐘,日本金鐘都玩到厭

神武家個d 出埋無咩問題,但信唔過bobo 能力handle 到

係咪好橋呢bobo

完全當基龍傳無到
會接返本傳?容後再表?

外傳得半成會駁番入正傳
古惑佬:兩個日本人槍都唔帶去毒蛇幫生日會搞事?宜加唔係玩三國無雙喎!
古惑佬:兩個日本人槍都唔帶去毒蛇幫生日會搞事?宜加唔係玩三國無雙喎!

正門入

有麒麟八千三,冇就四千二,自問唔係fans,這些機會不是屬於我的,如果今次好賣,下次會係雲師兄?
古惑佬:下期預告係兩個日本人各持木刀去真搗趙家山莊......應該打錯字卦?用木刀點劈友?定係兩條㗎仔痴咗線?
古惑佬:下期預告係兩個日本人各持木刀去真搗趙家山莊......應該打錯字卦?用木刀點劈友?定係兩條㗎仔痴咗線?

牛佬應該睇完真人版銀魂黎
睇完今期古惑,痴Q線,兩條日本仔真係用木刀,下期改名做古惑無雙都得啦
黑暗之門唔係日本組織咩?點解啲殺手會改英文名?
黑龍金鐘罩咁就提升
黑龍金鐘罩咁就提升

上左十二關
上左都比唔上金聖僧十一關架啦
黑龍金鐘罩咁就提升

上左十二關

變咗做舊著狂僧嗰種可以變軟嘅金鐘
新著之前都有條友用變軟嘅金鐘啦,轉個頭俾風雷秒殺
黑龍金鐘罩咁就提升

上左十二關

聖僧正傳洗左呢關啦
黑龍金鐘罩咁就提升

上左十二關

李中興既金羅漢都逆練金鐘都可柔可剛?
黑龍金鐘罩咁就提升

上左十二關

聖僧正傳洗左呢關啦

定係黑蟲變左軟體鐘
黑龍金鐘罩咁就提升

上左十二關

聖僧正傳洗左呢關啦

定係黑蟲變左軟體鐘

咁金羅漢招逆練金鐘呢
黑歷史左?
黑龍金鐘罩咁就提升

上左十二關

聖僧正傳洗左呢關啦

定係黑蟲變左軟體鐘

柔勁唔係不嬲得既咩 佢唔知上九關定十關果陣都係咁講
咁金羅漢招逆練金鐘呢
黑歷史左?

外傳
咁金羅漢招逆練金鐘呢
黑歷史左?

外傳

Bobo個腦裝唔到咁多嘢
仲有無睇山海
個post可以一週年
個post可以一週年

無人睇港漫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞