港漫討論區 [1] 紂王:在這從零開始的異世界生活

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
古惑佬:拳聖去毒蛇幫做丁瑤保鏢係想衣食無憂.......
頂你去搵大梵就大把錢啦

牛佬都痴撚線,拳聖係咁意開間拳館,做個廣告代言、都搵唔少,係要七老八十出黎擺、真係on99

不如話拳聖好熟女,好想扑丁瑤而跟佢仲有說服力
山海買到呢期就算啦
希望龍少d死忠有得支持到2046

我應該都繼續買既
上官小強過身了
上官小強過左身
十幾年前去過佢間鋪買美漫咭,見過真人,幾nice,可惜,rip

南宮劍心
頂你去搵大梵就大把錢啦

牛佬都痴撚線,拳聖係咁意開間拳館,做個廣告代言、都搵唔少,係要七老八十出黎擺、真係on99

計番個時間 九十歲架啦
牛佬永遠活係自己世界 佢覺得做人保鏢會易發達d
黃大仙中心符近有冇報紙檔
神兵F嘅事依然存在!
神兵F嘅事依然存在!

唔出奇,不過以後就要解釋李世民點解唔係跟奧丁搵食啦
頂你去搵大梵就大把錢啦

毒蛇幫好巴閉咩?
古惑仔漫畫之歌-同擔日月天

繪畫倫裕國主唱

https://m.youtube.com/watch?v=BJzsI5x_Z_U

成首歌似廟街個D阿叔唱咁,聽到我打冷震

咩年代,哪來的自信!!
屌你老味我又諗起一句經典對白
[以前喺街睇香港漫畫邊會比人笑架~]

港漫淪落真係多得呢班仆街唔少

宜加睇港漫,仲要係俾錢買,真係唔敢同朋友講

以前條街同搭車都有人睇港漫,宜家無晒了

早幾年見好多西裝友睇火武同古惑仔
火武仲衰過古惑仔,用火紅既汗青童年照搬去火武到,仲出2期
神兵F嘅事依然存在!

另一個平行宇宙,一個神兵f 問天失蹤,一個皇朝君臨,另一個項少龍時空
今期古惑仔我屌你老味啦牛佬。

以前文戲都話睇得出牛佬你嘅心思,好似車寶山係差館承諾孭起重罪,令江湖平靜、結果有江湖巨人排名戰。見到車仔為左分部、天養做到正式龍頭而費盡心機。

但是今期呢,韓賓撥個電話俾丁瑤,結果俾佢食住。賓少都話左同毒蛇、東英死鬥。點會為左個過左長樂嘅世飛同丁瑤拆,要佢放人、又話之後會留三分情面俾趙氏兄妹。
牛佬你short左阿,大家唔同格屎、有咩好傾,仲要同人認低威、滅自己威風。

丁瑤同人妖金尊貴講話世飛只要唔同毒蛇幫對抗、就可以拉攏到長樂同其他幫派,將佢地分解、蠶食。
你唔好咁kai啦牛佬,世飛只係個揸Fit人、又唔係龍頭、憑咩韓賓要救佢,係都佢大佬阿龍出聲先啦,on99

屌你老味扮清潔工人入去人地幢大廈,𢭃下人就知大廈點格局,仲班到兩支炮仔。咪撚笑死人啦,個時火併毒蛇幫,突襲山河中心,都要搵東英幫忙、于八負責𢭃後,南哥班人先無穿無爛。你8個kai子就咁樣去同送死有咩分別。牛佬趁你仲有精力,完曬所有伏線,搵人作過本新著古惑仔算啦。

分部覆亡既車仔根本係主角,平頭,老妖既死佢頂哂

基味濃郁

基味濃郁

頭先睇緊以為幫佢含緊,屌你項羽變到次藤洋咁大:0)
神兵F嘅事依然存在!

另一個平行宇宙,一個神兵f 問天失蹤,一個皇朝君臨,另一個項少龍時空

項少龍笑左 鍾sir夠幽默
尋秦記項少龍先係項羽老豆

鐵心:天哥你在何方~~?
後記提安排出邪邪同大蘿蔔,嗚呀

被邪戈兒睇上落難嘅係李世民吧

項少龍笑左 鍾sir夠幽默
尋秦記項少龍先係項羽老豆

鐵心:天哥你在何方~~?
後記提安排出邪邪同大蘿蔔,嗚呀

被邪戈兒睇上落難嘅係李世民吧

應該都係simon la
想睇燕王多d, 唔好再出偽街霸
紂王被塔孖葉......連李元吉都有份,不如李元霸都翻生啦
無睇哂神兵3.5
開心係咪楊廣?
無睇哂神兵3.5
開心係咪楊廣?

響3.5 入面係,但如今可能會成為另一個平行世界,唔係主世界,因為今期天魔功楊廣都有出場

潛力圖?
FUCK!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞