三十幾男人鳩up區

224 回覆
4 Like 12 Dislike
我無必要造假

鬥捐錢派利事點造假

係條友自卑心重周圍吠
家下真係鳩up 成個post都無米粥
Btw off topic 純粹舒發下 由入高登睇巴士阿叔到而家睇連登
呢類罵戰post真係無停過
樓豬唔知你貼真定假喇 如果貼假扺你比人追住屌既
3zero ching又係膠既 追人十幾個post托柒咩 真假都唔關你事 樓主有錢又唔會益你 無錢又唔係向你乞 咪撚咁小器喇
本身想入黎9up下 又破壞曬氣氛 個個post都變罵戰post真係好撚煩

情趣黎
明知佢尻up,最中意撕破佢假面具,成日扮有錢佬教化世人
個個post最後佢都無料黎。
似係精神病人用真錢買網上認同感。
無端端都變鬧交post,香港人有冇燥到咁,乜都鬧一餐
條3zero乞衣乜圖都無貼

我貼左佢都會話假

不如巴打諗一d無得造假既野出來比大家貼
生活得痛苦係燥D
條乞衣乞唔到車樓就乞人工

對付乞衣最好一毫子都唔比

因為你無呀!承認吧

其他巴打識判斷啦
第一回合:貼你3月份糧單先

我貼左佢都會話假

好簡單,你貼牌簿加樓契連user name label。持有人名稱頭尾4個英文字母需相同佐證,可遮掩中間。
你示範來睇下

其他巴打識判斷啦

我貼左佢都會話假

好簡單,你貼牌簿加樓契連user name label。持有人名稱頭尾4個英文字母需相同佐證,可遮掩中間。
你示範來睇下

我有樓無車。你話你貼先我跟住貼,你自己講嘅。
貼唔出者死老豆老母
條乞衣乞唔到車樓就乞人工

對付乞衣最好一毫子都唔比

因為你無呀!承認吧

Btw off topic 純粹舒發下 由入高登睇巴士阿叔到而家睇連登
3zero ching又係膠既 追人十幾個post托柒咩 真假都唔關你事 樓主有錢又唔會益你 無錢又唔係向你乞 咪撚咁小器喇
本身想入黎9up下 又破壞曬氣氛 個個post都變罵戰post真係好撚煩

情趣黎

齋睇呢個post的確係 又要踩場又笠水咁
不過說好的圖呢?
Link入面有

傻閪屈機男
https://lihkg.com/thread/568824/page/1?ref=ios

另外我玩過派利事同鬥捐錢

55k人工,叫你貼今日呀,又貼唔出呀? 身有屎呀? login好難咩?

我都想見識下,最好今日日子加user name lable. 加強說服力
睇過睇過
Login左你又會話改圖?

你不如貼出你半條毛來睇過先啦

之前咪又係即日貼?

當時又唔話我造假?

一味乞衣式鳩煩

鬥捐錢咪無造假囉

你又唔敢?

你話我比人踢爆左造假叫你quote

你quote左未?

login難過你打咁大段字嗎?
唔通…

我貼左上來你又話假呀扮有錢呀

你不如你貼張人工上來啦

上面大把巴打叫你你又扮睇唔到

即係貼唔出即時今日嘅人工證明啦
上次係咪搵你老豆架,快d叫醒佢幫你login啦

你老豆醒未呀? 好快又要死多次
見到其他巴打夠中立

3zero乞衣又狗吠
你哋信唔信一個自稱有車有樓月入$55k嘅人,成日講嘢戇尻尻咁
最後屈機男尻up十幾頁乜都貼唔出,又收唔到我皮,繼續比我禁住屌

其他巴打識判斷啦

我貼左佢都會話假

你示範來睇下

我有樓無車。你話你貼先我跟住貼,你自己講嘅。
貼唔出者死老豆老母

屈狗真係唔敢回。
大家有眼睇邊個吹水友

情趣黎

呢樣真
叫嗲啦,男人老狗咁小氣
你條弱智既精神勝利法你睇你J得幾開心
你條弱智既精神勝利法你睇你J得幾開心

又迴避 正一柒頭
明明一貼車樓,即刻可以收我皮。
又唔敢貼,你咪自己諗下咩原因囉
真正有錢人係好內斂,以修養學識話俾人知財富
貼學歷好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞